Jeruk sareng jus cau

Dupi anjeun kersa a jus bumi pinuh ku vitamin ?. Kadang-kadang aranjeunna dihoyongkeun énjing-énjing, dina waktos cemilan atanapi salaku pendamping pikeun tuang siang, aranjeunna nyayogikeun kami seueur nutrisi sareng seueur sabab aranjeunna beunghar. Anu kuring bawa ka anjeun ayeuna saderhana pisan, anu klasik jeruk sareng jus cau anu henteu pernah gagal.

Jeruk sareng jus cau

Gelar kasulitan: Gampang pisan

Waktos Persiapan: 5 menit

Bahan sakitar satengah liter:

  • 4-5 jeruk
  • 2 pisang
  • Gula secukupnya

Elaborasi:

Éta saderhana ngadamel jus sareng jeruk teras ngalirkeun kana blénder sareng pisang sareng gula.

Jeruk sareng jus cau

Dina waktos ngalayanan ...

Anjeun tiasa masihan sentuhan aslina ku cara nempatkeun gula dina ujung gelas atanapi ku cara nempatkeun irisan cau atanapi jeruk.

Saran resep:

Anjeun tiasa nambihan gula vanili atanapi sakedik tina kayu manis bubuk.

Pangsaéna…

Boh murangkalih boh murangkalih murangkalih bakal resep. Émut yén orok henteu kedah nganggo oranyeu dugi ka umur anu tangtu, anjeun kedah konsultasi sareng dokter pediatrik dina acara anu aranjeunna henteu acan mimiti nyandak.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Jeruk sareng jus cau

Waktos Persiapan

Total waktos

Kilokalori per porsi 95

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Patricia cenahna

    Abdi resep jus ieu ... sareng anu leres nyaéta henteu peryogi gula atanapi madu.