Jangjang Hayam Bawang bodas

Sababaraha Jangjang Hayam Bawang bodas, resep anu beunghar sareng saderhana pisan. Urang sadayana resep hayam tapi jangjangna pikaresepeun, saé digoréng sareng coklat emas éta raos. Hayam tiasa disiapkeun dina sababaraha cara sareng dibéré rasa anu urang paling resep, tapi kusabab bagian tina hayam ieu paling dipikaresep, éta digoréng.

Kuring parantos nyiapkeun jangjang hayam ieu dina oven sareng bawang bodas, aranjeunna pisan renyah sareng seueur rasa. Coba aranjeunna sapertos kieu sareng anjeun bakal ningali kumaha aranjeunna bakal resep aranjeunna di bumi, sajaba ti éta dina oven urang ulah nambih langkung seueur gajih, ngan cekap pikeun masak sareng bawang bodas sareng kentang cincang, éta mangrupikeun piring anu saé.

Jangjang Hayam Bawang bodas
Author:
Jenis resép: Mimiti
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kilo jangjang hayam
  • 4 cengkéh bawang bodas
  • 200 ml. anggur bodas
  • Kentang
  • minyak
  • Sal
  • Hérbal (thyme, rosemary ..)
  • Lada
  • Peterseli
Persiapan
  1. Urang bakal meresihan jangjang sareng nempatkeun kana wajan pikeun oven. Urang usumkeun aranjeunna ku uyah sareng cabé.
  2. Kami bakal nyiapkeun mash sareng bawang bodas anu dicincang sareng peterseli dina mortir, urang bakal ngacaprukna sareng nempatkeun gelas anggur bodas, aduk rata sareng ngadistribusikaeun saéna kana jangjang hayam, aduk aranjeunna supados sadayana nyandak bahan . Urang ngantepkeun aranjeunna istirahat salami 30-40 menit.
  3. Urang ngahurungkeun oven kana 180ºC, nalika waktos parantos kalangkung urang nyandak piring sareng jangjangna, mesék sababaraha kentang, potong kana kotak sareng pasang di gigir jangjang hayam, urang nempatkeun sababaraha ramuan di luhur anu urang resep sareng jet minyak anu saé, urang aduk teras lebetkeun kana oven dugi ka semu coklat.
  4. Nalika aranjeunna kami nyandak aranjeunna kaluar sareng panas pisan urang ngalayanan aranjeunna.
  5. Sareng siap tuang !!!
  6. Wilujeng tuang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.