Kue jeruk, jajan usum gugur dasar

Kue jeruk, jajan usum gugur dasar

Naha anjeun resep nyiapkeun saréat amis dina sabtu minggu kanggo sarapan atanapi janten dessert sareng kopi? Mun anjeun resep Resort ka dessert Palasik kalayan saha anjeun teu kudu ngahesekeun hirup anjeun ieu kueh jeruk Éta mangrupikeun usulan anu saé.

hipu jeung mengembang, Anjeun moal manggihan kasusah wae dina Nyiapkeun eta. Memang bener yén éta téh salah sahiji jalma muih anu merlukeun ngéléhkeun yolks jeung bodas misah pikeun ngahontal campuran aerated nu lajeng naek dina oven, tapi éta sakabéh "kasusah!" Lamun anjeun coba eta, crumb na lembut sarta spongy bakal ngajadikeun anjeun poho eta menit tambahan.

sareng sagelas susu atawa kopi éta nikmat. Dina sorangan éta pisan nikmat berkat rasa jeruk halus, tapi anjeun oge bisa dahar eta dipirig ku sababaraha jam musiman atawa jam. Naha anjeun wani nyiapkeun sabtu minggu ieu?

Resepna

Kue jeruk, jajan usum gugur dasar
jajan jeruk Ieu pokok gugur. Kue bolu tradisional, lembut sareng bolu, sampurna pikeun sarapan atanapi dessert sareng sacangkir kopi.

Author:
Dapur: Tradisional
Jenis resép: Dessert
Porsi: 8

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • Mantéga pikeun ngilu kapang
  • 175g. tipung serbaguna
  • 8g. uas kimiawi
  • ciwit uyah
  • 1 jeruk
  • huevos 4
  • 140g. tina gula
  • 80ml. minyak zaitun hampang

Persiapan
  1. Urang preheat oven ka 180 ° C sarta kami grease kapang jajan.
  2. Saatos urang ayak tipung jeung baking powder jeung hiji ciwit uyah jeung sisihkan.
  3. Urang ngilu mesek jeruk sarta kami squeeze jus rata-rata.
  4. Salajengna urang misahkeun yolks ti bodas tina opat endog. Urang nempatkeun bule endog dina mangkok badag, tambahkeun hiji ciwit uyah jeung ngéléhkeun nepi ka semi-kocok. Lajeng nambahkeun 70 gram gula jeung ngéléhkeun dugi meunang meringue teuas.
  5. Dina mangkok badag sejen, urang ngéléhkeun opat yolks tina endog jeung sésana 70 gram gula nepi ka campuran téh foamy.
  6. Sakali kahontal urang tambahkeun minyak tina zaitun lemes jeung ngéléhkeun dugi terpadu.
  7. Teras we nambahkeun jus jeung zest ka campuran jeung ngéléhkeun deui.
  8. Ayeuna, tanpa eureun ngéléhkeun, saeutik-saeutik urang tambahkeun tipung anu diayak.
  9. Saterusna, nepi ka rengse nyieun adonan, urang tambihan bule kalawan gerakan enveloping.
  10. Urang tuang adonan kana kapang jeung dibawa ka oven salami 45 menit atawa nepi ka hiji iteuk diasupkeun kana kaluar beresih.
  11. Teras kaluarkeun tina oven sareng ngantepkeun 10 menit sateuacanna bungkus dina rak kawat mun ngantep tiis lengkep
  12. Urang ngarasakeun kueh jeruk jeung cangkir kopi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.