Kroket waluh, biasana usum gugur

Kroket waluh

Urang terang, ayeuna éta gampang teuing ngarasakeun croquettes pikeun kalibet dina prosés laborious kawas hiji aub dina Nyiapkeun sababaraha di imah. Tapi kabeneran aya sababaraha usulan anu caket kana ieu croquettes waluh anjeun bakal manggihan di pasar.

croquettes waluh ieu, jadi has waktos taun ieu, boga a touch amis irresistible. Jeung puree waluh Anggang, konci pikeun resep ieu, méré bechamel Palasik touch unik nu sia méakkeun hiji jam Nyiapkeun.

Naha anjeun resep waluh? Teras anjeun kedah nyobian aranjeunna. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun bakal manggang embe di kubus lajeng lumangsungna sakumaha Anjeun ngalakukeunana nalika Nyiapkeun croquettes séjén. Tapi tong hariwang, dina lembar salajengna urang henteu ngalangkungan léngkah.

Kroket waluh, biasana usum gugur
croquettes waluh ieu mangrupa starter gugur haneut hebat. Kalayan sentuhan amis anu teu pikaresepeun, anjeun moal kuciwa asup ka dapur pikeun ngadamelna.

Author:
Jenis resép: Pamula
Porsi: 6

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 650 g. waluh
  • 500 ml. susu sakabeh
  • 60g. tipung gandum + tambahan saeutik
  • 50 g. tina mantega
  • ½ bawang
  • Roti roti
  • huevos 2
  • Sal
  • Lada
  • Pala
  • Minyak zaitun hampang

Persiapan
  1. Urang panaskeun oven dina 200 ° C.
  2. Bari urang mesek waluh jeung Urang potong batu badag. Urang nempatkeun eta dina baki dijejeran ku kertas baking, tambahkeun percikan minyak zaitun, uyah jeung cabé jeung gaul ogé jeung leungeun urang ambéh maranéhanana coated.
  3. Panggang salami 20-30 menit, nepi ka lembut jeung enteng emas. Teras we kaluarkeun sareng nempatkeun kana saringan.
  4. Urang mesek daging pikeun miceun kabeh cai jeung cadangan dina strainer nu.
  5. Saatos potong bawang jeung tumis eta pikeun 10 menit dina frying pan leuwih sedeng-low panas jeung dilebur mentega jeung séndok minyak.
  6. Sakali parantos, urang tambihan tipung jeung masak, aduk terus, pikeun sababaraha menit atawa nepi ka tepung kasampak rada toasted.
  7. Teras saeutik-saeutik urang tambahkeun susu panas tanpa eureun aduk. Éta kedah janten bechamel padet tanpa gumpalan.
  8. Nalika anjeun caket pikeun ngahontal konsistensi anu leres, urang tambahkeun waluh, uyah, lada jeung pala. Urang ngahijikeun jeung rengse masak.
  9. Saatos tuang adonan kana wadahna sareng urang nutupan pilem, nempelkeun kana campuran, supados kerak henteu ngabentuk.
  10. Urang ngantep tiis na lajeng urang nempatkeun dina kulkas pikeun nyandak bentuk, teu kurang ti opat jam.
  11. Sanggeus waktu urang balik nyandak bagian tina adonan, balling sarta ngaliwatan breadcrumbs, endog keok jeung breadcrumbs.
  12. Rék urang tumis croquettes tina waluh nepi ka emas jeung Crispy.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.