Homemade Waluh Muffins

Homemade Waluh Muffins. Balik deui ka sakola dimimitian sareng nyiapkeun muih sareng muffin. Abdi resep resep anu ngagaduhan buah, sayuran, sayuran. Mangrupikeun cara pikeun ngarobih sareng nyobian anu énggal, salian ti ngenalkeun sababaraha buah atanapi sayuran anu hargana seueur kanggo didahar.

La waluh koneng Mangrupikeun hal anu di imah kuring kuring teu resep pisan, tapi dina amis diwanohkeun dina muih atanapi muffin aranjeunna parantos suksés.

Homemade Waluh Muffins
Author:
Jenis resép: Desayuno
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 350 gr. waluh atah
  • 250 gr. tina gula
  • 250 gr. Tina tipung
  • huevos 3
  • 100 ml. minyak sunflower
  • 2 sachet agén pengangkatan atanapi 1 sachet kapang
  • 1 séndok tuangeun tina kayu manis
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun muffin waluh buatan urang, urang bakal ngamimitian ku motong waluh. Urang bakal ngaleungitkeun kulit, ngabersihan siki, potong sakedik. Candak mangkok aman gelombang mikro, tambahkeun potongan waluh, tutup ku bungkus plastik teras lebetkeun kana gelombang mikro salami 6 menit dina 800W atanapi dugi asak.
  2. Dina mangkok sanésna urang bakal nempatkeun gula sareng waluh, urang remuk. Urang bakal nambihan bahan anu sanésna, mimitina endog hiji-hiji sareng sambel, teras minyak sareng kayu manis, gaul rata.
  3. Kami nyandak tipung, tambahkeun ragi atanapi sachet agén angkat. Urang bakalan ayak tipung sareng urang bakal nambih kana campuran anu sateuacanna sakedik-sakedik sareng pergaulan saé.
  4. Sakali adonan parantos disiapkeun, urang bakal nempatkeun sababaraha kapsul kanggo muffin dina kapang oven, urang bakal ngeusianana bagian adonan,, urang bakal nempatkeun sakedik gula dina unggal unggal muffin. Urang bakal siap oven dina suhu 180ºC. Kami ngenalkeun muffin sareng ngantepkeun sakitar 15 menit, gumantung kana oven. Pikeun terang naha aranjeunna siap, pencét di tengah cupcake upami kaluar garing, aranjeunna bakal siap.
  5. Hayu tiis sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.