Damel beku: Kantong sayuran

Dinten ayeuna seueur seueur urang anu henteu ngagaduhan waktos pikeun masak anu di damel, urang ngan ukur gaduh sababaraha menit kanggo nyiapkeun hal anu gancang sareng éta waé. Pikeun kasus sapertos kieu, éta beku sabab aranjeunna parantos disiapkeun, urang kedah defrost, masak dina 5-10 menit sareng éta waé. Masalahna nyaéta meakeun ieu sering henteu séhat pisan, tapi urang tiasa méréskeunana ku nyiapkeun katuangan beku nyalira, dina kasempetan éta ngeunaan sachets sayuran parantos dikumbah, dikupas sareng diteukteuk ku urang, siap masak.

Damel buatan beku, sachet sayuran

Nyiapkeun kantong sayuran ieu saderhana pisan, urang ngan ukur kedah nyeuseuh, mesék sareng motong sayuran anu dipikahoyong. Bisi kuring kuring biasana ngalakukeun éta peppers, bawang, wortel o bonténg Jepang, sareng kuring motong sadayana dina julienne sabab tiasa ngalayanan kuring sami kanggo sauté sapertos nasi, contona, ieu sesuai sareng selera, anjeun tiasa motong kana batu, batu, sareng sajabana.

Éta tiasa didamel nganggo sayuran sanés sapertos karet, kembang engkol, kentang, waluh koneng… Dina waktos ayeuna hiji-hijina sayuran anu kuring henteu resep hasilna nyaéta tomat sabab éta lebur nalika asak, dina sagala hal éta bisa dipaké pikeun nyieun sababaraha Salsa.

Kantong sayuran

Nalika defrosting, anjeun henteu kedah ngantosan lami atanapi nempatkeun kana gelombang mikro. Anjeun ngan ukur nyabut sayuran tina kantong, nempatkeun kana solokan teras lebetkeun kana handapeun cai keran. Sakedap és bakal dipiceun sareng anjeun tiasa nganggo sayuran kanggo naon anu anjeun paling resep.

Kuring nyarankeun ngagunakeun kantong anu tahan sareng labél kalayan tanggal sareng sayuran anu parantos anjeun lebetkeun, ku cara ieu anjeun tiasa ngagunakeunana deui ku kadaharan anu sami, anjeun ngan ukur kedah ngarobih labél tanggal. Dina poto anu anjeun tingali kuring nempatkeun sababaraha sayuran anu misah, tapi anjeun ogé tiasa gabung kana sababaraha upami anjeun terang yén anjeun bakal nganggo éta ku cara kitu, salaku conto sambel tumis Kuring biasana parantos nyiapkeun dina alat beku, maka kuring ngan ukur nyéépkeun sareng masak dina 5-10 menit.

Sareng éta sanés hungkul! Kuring bakal teras ngawartosan langkung seueur deui, bari éta kajantenan kuring ngarepkeun anjeun resep anu tunggal ieu trik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ana cenahna

    Kuring ngalakukeun éta sareng nempatkeun kana kantong Zipploc. Janten kuring ngagaduhan sagala rupa sayuran (anu tiasa dibekukan.
    Salam 🙂

  2.   Raq cenahna

    Tapi ku cara kieu aranjeunna henteu kaleungitan vitamin anu sayuran masihan urang?

    1.    Yesica gonzalez cenahna

      Upami leres yén nalika beku aranjeunna kaleungitan sababaraha vitamin sanaos seuseueurna dilestarikan. Sayuran langkung seger, beuki seueur vitamin éta, tina panén laun-laun kaleungitan vitamin. Dina prosés katirisan, bagian ageung tina vitamin anu dikandungna disimpen.