Jelly strawberry buatan sendiri

Jelly strawberry buatan sendiri

nu jeli aranjeunna dessert pisan dipikacinta ku barudakNanging, industri ngagaduhan kadar gula, pemanis, pengawet sareng produk sanés anu saé pikeun bahan sanésna langkung lami. Kumargi kitu, dinten ieu kuring badé nyiapkeun damel di bumi.

Kauntungannana buah anu kuring atos dipilih nyaéta strawberries, kumargi ayeuna waktuna buah ieu. Kusabab raosna anu seger, seger sareng warna na, éta mangrupikeun tuangeun anu bakal gancang narik perhatian murangkalih, janten bet resep ieu salaku panganan cuci mulut atanapi camilan.

bahan

  • 1kg stroberi.
  • 150 g gula.
  • 100 ml cai
  • 8 lambar gelatin nétral.

Persiapan

Mimiti, urang bakal ngumbah stéberi kalayan saé sareng nyabut batang héjo. Urang bakal motong éta sareng nempatkeun kana gelas pemukul, nyayogikeun sababaraha kanggo ngahias. Salaku tambahan, urang bakal ngenalkeun lambaran gelatin dina cai tiis.

Maka kami bakal ngalakukeun a sirop. Jang ngalampahkeun ieu, urang bakal nempatkeun cai sareng cai dina panci alit sareng kulub sakitar 5 menit nganggo panas sedeng.

Teras urang bakal nyampur strawberry anu ditumbuk sareng sirop sareng urang bakal ngagaur ogé sababaraha rod. Pariksa yén teu aya potongan strawberry.

Tungtungna, urang bakal nambihan lambaran gelatin sareng urang bakal aduk dugi aranjeunna leyur. Kami bakal nempatkeun kana kulkas sakitar 3 jam.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Jelly strawberry buatan sendiri

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 212

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafa Avaria Gu cenahna

    Anjeun Bu Jelly ... Abdi badé nyobian ngalakukeun ieu pikeun barudak

    hatur nuhun

  2.   zarai cenahna

    hahaha hatur nuhun