Hayam sareng romanesco tumis sareng kacang

Hayam, romanesco sareng sambel tumis

Dina awal taun ieu, La Huerta masihan kami sababaraha Romanescos anu kami tiasa mangpaatkeun di dapur. Kusabab salian ti geulis, sayuran ieu serbaguna pisan; Éta tiasa disajikeun boh atah sareng asak dina salad, krim atanapi resep sapertos anu kuring usulkeun ayeuna: aduk hayam sareng romanesco sareng kacang.

Romanesque ngagaduhan kakuatan kalori low sareng éta pisan beunghar serat, vitamin C, vitamin K sareng provitamin A. Ku sabab kitu, pilihan anu pikaresepeun pikeun ngahijikeun kana menu urang salami usum salju, nyaéta nalika éta dikumpulkeun. Ieu cara anu saderhana pisan pikeun nampilkeunana sareng idéal pikeun anu teu acan wanti pikeun nyobaan.

Basajan, gancang sareng séhat, kitu ogé resep ieu. Kuring pribadi resep romanescu anu dimasak tibatan sayuran sanés sapertos brokoli. Opat menit masak cekap kanggo kuring sateuacan tumis, tapi anjeun tiasa ngarobih waktosna gumantung kumaha resep kana sayuran. Naha anjeun wani nyiapkeun piring ieu sareng abdi?

Resepna

Hayam, romanesco sareng sambel tumis
Hayam Romanesco Peanut Aduk Fry Ieu saderhana, gancang didamel, sareng séhat. Pilihan anu hadé pikeun tuang siang atanapi tuang.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 romanesco
  • 2 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 cebolla
  • 1 cabé bel héjo
  • ½ cabé beureum
  • Breast dada hayam, dadu
  • Sapotong kacang
  • ⅓ séndok kunyit
  • ⅓ séndok cabe hideung
  • Santika kécap
Persiapan
  1. Kami misahkeun romanesco kana ranting sareng masak aranjeunna dina seueur cai asin salami 4 menit. Teras we solokan sareng cadangan.
  2. Sedengkeun romanesco masak urang rendang bawang sareng cabé kasarna.
  3. Panas minyak zaitun tambahan dina wajan ageung sareng tumis bawang sareng cabé salami 5 menit.
  4. Teras urang ngasupkeun hayam sareng tumis dina panas sedeng-luhur dugi ka coklat emas.
  5. Kami nambihan romanesco anu asak sareng urang tumis sababaraha menit deui sahingga butuh panas.
  6. Saatos urang tambahkeun rempah-rempah sareng kecap sareng aduk bari urang masak sadayana kanggo dua menit deui.
  7. Dina momen pamungkas urang ngempelkeun kacang sareng urang nyayogikeun hayam sareng romanesco tumis sareng kacang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.