Hayam sareng karanjang leek

hayam jeung daun bawang

Hello geulis!

Naha anjeun ngagaduhan tamu di bumi anu mancing deui nempel kana taplak meja anjeun pikeun anjeun tuang? Ayeuna teras ... pamer (gancang, gampang sareng henteu nyeri). Dinten ayeuna kuring badé ngajarkeun kumaha nyiapkeun resep hayam sareng karanjang leek (pastry puff sadaya kahirupan Allah). Anjeun peryogi pastry puff anu disiapkeun, 20 menit sareng oven anu saé.

Kuring bakal ngawartosan anjeun sakedik rahasia. Upami anjeun nempatkeun pasangan bawang (macét bawang, hayu urang buka) pikeun beku, jantenkeun 'bola es krim' teras lebetkeun kana karinjang panas ... anjeun bakal kéngingkeun lolos langsung ka surga tempat kontestén Master Chef (kecap alit) balik eureun.

Rasakeun resep ieu sareng resep anu sanés unggal unggal dinten unggal bulan di dieu, di bumi.

Hayam sareng karanjang leek
Kumaha carana kéngingkeun pass ka surga dimana para kontestan Master Chef angkat? Coba ngadamel hayam sareng keranjang leek ieu.
Author:
Dapur: Modern
Jenis resép: Massa
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Nyiapkeun adonan pastry puff
  • 1 dada hayam (atanapi 2-3 pingping tanpa tulang)
  • 2 daun bawang
  • satengah gelas susu ngejat
  • huevos 2
  • 1 tombol mentega
Persiapan
  1. Kami nyeuseuh sareng neukteuk daun bawang na pisan.
  2. Urang ngocorkeun leek ku girimis minyak zaitun.
  3. Tambahkeun dada anu dicincang sareng masak dugi lembut.
  4. Samentawis éta, dina baki pembakar sareng kertas pembakaran, urang ngamanipulasi pastry puff dugi ka urang tiasa ngadamel salah sahiji karinjang jero.
  5. Dina mangkok, sambel endog, nguap susu sareng tambahkeun uyahna, sentuhan cabé taneuh sareng séép pala.
  6. Urang tuang hayam asak dina pastry puff. .
  7. Kami nambahan campuran endog sareng krim.
  8. Taburkeun kéju parut sareng bakar dina 200ºC (20 menit), dugi ka coklat emas enteng.
Siap!
    Inpormasi gizi per porsi
    Kalori: 250

     

     


    Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    Koméntar, tinggalkeun anjeun

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.   Luis Rueda cenahna

      resep anu saé pisan