Sapi, Hayam sareng Kentang dina Kécap

Dahareun Asia Langkung seueur dikonsumsi unggal dinten, boh anu dipésér atanapi ku nelepon ka réstoran favorit kami, sanaos anjeun ogé tiasa nyobian nyalira.

bérés resep daging sapi, hayam sareng kentang dina kecap
Janten dinten ieu urang bakal nyobian nyiapkeun resep euyeub kanggo sapi sareng hayam, sareng kentang dina kecap.

Sanaos namina henteu cocog pisan, kusabab rumit éta ngeunah, sahenteuna pikeun kuring, tangtosna.

Kami mésér sababaraha hal sareng urang dugi ka éta, terang rinci sanésna.

Gelar Kasesahan: gampil
Waktos Persiapan: 30 - 40 menit

Bahan pikeun 4 urang:

  • 4 steak sapi
  • 4 kendang hayam
  • kentang pikeun kagorengan
  • kécap
  • agua
  • uyah sareng minyak


motong daging keur didamel
Nya, urang parantos ngagaduhan bahan-bahanna sareng urang badé kéngingkeunana. Urang bakal ngamimitian motong daging pedet sareng ngégél pingping pikeun motong aranjeunna kana batu ogé.

Di sisi séjén kami nempatkeun kagorengan kana panasan atanapi wajan nalika teu aya sareng urang ngadamel kagorengan Perancis, jumlah tina ieu bakal aya hubunganana sareng anu didahar ku tuangeun.

Ayeuna urang nambihan cai campuran daging pikeun janten "chup chup".

kécap pikeun resep
Sakali kaldu parantos ngirangan urang tambahkeun tilu sendok kecap. Sareng urang ngantepkeun éta sadayana tiasa dilakukeun sasarengan. Urang tiasa nambihan deui, tapi kuring henteu resep rasa kécap dina seueur jumlah.

Ayeuna urang tiasa tambahkeun kagorengan Perancis. Éta pikeun rasa kuring kedah ditingali sakedik dilakukeun supados aranjeunna tetep lemes dina campuran. Tapi éta gumantung kana masing-masing.

bérés resep daging sapi, hayam sareng kentang dina kecap
Nalika urang parantos campuran, urang ngantep sadayana bahan masak sakedap supados rasa campuran.

Sareng didieu urang gaduhna Abdi ngan ukur tiasa mikeun kabeneran. Sareng anjeun resep resepna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   meritxell cenahna

    Ngeunah !!!!
    Besos