Hayam Stewed sareng sakedik kari sareng kayu manis

Hayam Stewed sareng sakedik kari sareng kayu manis

Sababaraha taun ka pengker, teu seueur, kuring kawatesanan nganggo cabé, paprika, kayu manis, kunyit sareng sababaraha ramuan aromatik sapertos oregano atanapi kemangi di dapur. Nanging, ayeuna, rohangan anu diilikanna langkung ageung, sareng piring sapertos kieu hayam rebus ku keuna kari sareng kayu manis éta ngagaduhan seueur ruang dina méja kuring. Naha hal anu sami kajadian ka anjeun?

Rempah henteu ngan ukur nambihan rasa dina piring urang, éta ogé nguatkeun aroma sareng warnana. Kitu deui jeung rebus hayam ieu. Resep saderhana sareng tumis sayuran sareng tomat ditumbuk salaku dasarna, anu kéngingkeun diménsi énggal sareng keuna kari sareng kayu manis.

Kayu manis, langkung umum dina resep amis, kuring mendakan yén éta mangrupikeun sekutu anu sampurna pikeun nyiapkeun stews daging kalayan sentuhan anu béda sareng aheng. Naha anjeun parantos nyobian di jinis resep ieu? Abdi ngajak anjeun ngalakukeun éta. Coba hayam rebus ieu kalayan sangu atanapi couscous sareng upami éta sop pisan sapertos kuring, anggo kaldu sésa kanggo ngadamel sup sareng mie atanapi sabagian ditumbuk endog.

Resepna

Hayam Stewed sareng sakedik kari sareng kayu manis
Hayam diawurkeun ku kari sareng kayu manis anu urang siapkeun dinten ayeuna ngagaduhan aftertaste aheng. Anjeun tiasa ngagabungkeun deui, sareng couscous atanapi lentils sareng anjeun bakal ngagaduhan piring sapuluh.
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 hayam dicangcang kanggo dimasak
  • Salt rasa
  • 1 bawang dicincang
  • 2 daun bawang leutik, dicangcang
  • 1 cabé bel héjo, dicincang
  • ½ sagelas anggur bodas (opsional)
  • 2 gelas tomat hancur
  • ⅓ séndok bubuk kari
  • ½ iteuk kayu manis
  • Duduh hayam atanapi cai
Persiapan
  1. Urang usumkeun hayam na coklat dina kaserol kalayan minyak panas. Sakali emas, urang bawa kaluar sareng cadangan.
  2. Dina minyak anu sami (anjeun panginten kedah nambihan anu sanés) tumis bawang, cabé sareng bawang daun dicincang salami 10 menit.
  3. Saatos urang ngempelkeun anggur bodas sareng urang ngantepkeun ngirangan, sakitar 3 menit.
  4. terus urang tambahkeun rempah-rempah sareng gaul kanggo nambihan tomat anu ditumbuk. Urang masak 5 menit.
  5. Salajengna, urang balikeun deui hayam kana kasér sareng urang tambahkeun cai ampir nutupan hayam (kuring ngaleueut deui) Masak 10-15 menit kanggo hayam bérés masak.
  6. Kami nyayogikeun hayam rebus panas, nyalira atanapi nganggo béas atanapi couscous.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.