Hayam sareng udang

hayam-sareng-udang Hayam sareng udang atanapi laut sareng gunungMangrupikeun gabungan tina daging sareng lauk. Piring tradisional gastronomi Catalonia, piring anu saé pikeun nyiapkeun dina liburan.

Mangrupikeun piring anu saé pisan, kusabab kombinasi ieu sareng saos anu disiapkeun sareng picada anu spektakuler anu anjeun henteu tiasa sono roti saé anu saé.

Hayam sareng udang
Author:
Jenis resép: Detik
Porsi: 5
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Hiji hayam
  • 2 atanapi 3 udang atanapi udang per jalma
  • Bawang sedeng
  • 6 séndok témpél tomat
  • Gelas kocak
  • 2 gelas kaldu lauk
  • Minyak sareng uyah
  • Pikeun kacamatan:
  • 1-2 potongan roti ti dinten sateuacana
  • Sababaraha almond roti bakar (12 almond)
  • Sababaraha kacang pinus
  • 2 bawang bodas
Persiapan
  1. Mimiti urang meresihan hayam sareng potong, potong sakedik uyah sareng cabé.
  2. Dina panci sareng sakedik minyak urang coklat hayam sareng cadangan, dina minyak anu sami urang coklatkeun udang, urang simpen.
  3. Kami nempatkeun sakedik langkung minyak upami diperyogikeun sareng urang nempatkeun sadaya bahan tina ngegelna, urang coklat sakedik, urang dipiceun sareng urang lebetkeun kana mortir sareng urang remuk.
  4. Dina kaserol anu sami urang nempatkeun bawang kana katumbiri nalika nyandak warna sakedik urang bakal nempatkeun tomat anu ditumbuk sareng ngantep éta asak.
  5. Nalika urang ningali yén tomat parantos aya, urang nempatkeun hayam sareng nambihan gelas, nalika alkohol ngejat, urang nempatkeun kaldu lauk sareng daging cincang sareng urang ngantep éta masak sakitar 40 menit, urang ngaraos uyah sareng urang ningali yén hayam lembut, enya urang henteu tinggaleun bari.
  6. Kami nempatkeun udang di luhur sareng ngantepkeun sababaraha menit, urang pareumkeun panasna.
  7. Sareng ngalayanan.
  8. Upami urang nyiapkeun ti hiji dinten ka énjing, saos na langkung saé sareng hayam nyandak langkung raos.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose M Arderiu cenahna

    Dinten ieu kuring ngalakukeun deui. Resep ieu saé.

    Nuhun Montse !!!!

  2.   Carlos cenahna

    resep anu saé pisan

  3.   Dolors cenahna

    Éta saé pisan, kuring masihan sapuluh !!!