Hayam jeung kentang amis puff pastry keur gugur

Hayam jeung kentang amis puff pastry keur gugur

Kumaha urang resep ieu di bumi hayam jeung ubi jalar puff pastry. Kami terang yén éta sanés resep anu sering urang anggo, tapi kami pikir éta mangrupikeun proposal usum gugur anu saé, khususna dina waktos-waktos anjeun nampi tamu di bumi sareng henteu hoyong rumit teuing.

Keusikan hayam sareng kentang amis cukup ngeunah pikeun resep ieu tetep dina mémori anjeun. Tapi aranjeunna henteu nyalira dina ngeusian; a leek sautéed jeung wortel masihan eta rasa jeung loba juiciness. Moal sungut anjeun geus cai?

Anjeun bakal yakin mun anjeun terang naon gampang éta ngalakukeun. Sareng anjeun ngan ukur butuh satengah jam pikeun nyiapkeun sadaya bahan. Lajeng anjeun ngan kudu ngadagoan aranjeunna pikeun niiskeun pikeun ngumpulkeun puff pastry sarta nempatkeun dina oven. Anjeun moal tiasa ngantosan dugi ka kaluar.

Resepna

Hayam jeung kentang amis puff pastry keur gugur
Ieu hayam jeung kentang amis puff pastry mangrupakeun proposal hébat pikeun nampa tamu di gugur. Resep basajan tur tremendously ngeunah.

Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4-6

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 2 ubi leutik / sedeng
  • 2 wortel
  • 2 Leutak
  • 1 dada hayam
  • 2 endog
  • 2 lembar puff pastry
  • Sal
  • Lada
  • Minyak Zaitun

Persiapan
  1. Urang mesek kentang amis jeung urang potong dadu masak eta dina pot kalayan cai nyatu jeung uyah nepi ka lemes tapi teu ragrag eta. Sanggeus rengse, urang nyandak eta kaluar, solokan jeung cadangan.
  2. Teras mesek jeung rendang wortel jeung leeks jeung tumis eta dina pan frying jeung minyak saeutik nepi ka lembut.
  3. waktu urang masak dada hayam, lajeng crumble daging.
  4. Sakali-kali dirumpak urang tambahkeun kana loyang kalawan leek jeung wortel, usum jeung uyah jeung cabé sarta ngantep tiis.
  5. Geus tiis? Urang campur jeung ubi jalar jeung endog anu dikocok, nyéépkeun saeutik tina endog anu dikocok pikeun sikat puff pastry engké.
  6. Urang preheat oven dina 180 ° C.
  7. ayeuna urang nyebarkeun hiji lambar puff pastry dina baki oven, tetep kertas.
  8. Ngeunaan ieu urang nempatkeun keusikan, ninggalkeun saeutik leuwih ti hiji séntiméter dina edges.
  9. Teras urang nutupan ku lambaran kadua tina puff pastry jeung segel edges ogé.
  10. Urang sikat puff pastry jeung endog sésana jeung nempatkeun dina oven.
  11. Urang masak eta salila kira 40 menit atawa nepi ka emas.
  12. Teras, urang sacara saksama nyabut tina oven sareng ngalayanan hayam panas sareng puff pastry kentang amis.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.