Fajitas hayam

nu hayam fajitas, populér di gastronomi Méksiko. Kali ieu kuring parantos nyiapkeun aranjeunna sareng strip hayam sareng sayuran, dibumbui kalayan rempah. Urang tiasa nyiapkeun aranjeunna nganggo daging sanés anu urang resep. Éta disajikeun di luhur gandum atanapi pancakes jagung anu sateuacanna dipanaskeun dina wajan atanapi satin.

Mangrupikeun préparasi anu saderhana anu tiasa urang lakukeun ku karesep urang, sayuran kedah saé sareng anjeun henteu kedah meresihannana pisan. Pancake bentukna gulung ieu pikaresepeun didahar.

Anjeun tiasa ngalayanan sadayana dina piring sareng unggal réstoran nyiapkeun fajita ka karesepna.

Fajitas hayam
Author:
Jenis resép: plato
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 dada hayam
  • 1 cabé bel beureum
  • 1 cabé bel héjo
  • 1 cebolla
  • tomat 2
  • Uyah Minyak
  • Lada
  • 1 sachet tina bumbu
Persiapan
  1. Kami meresihan dada sareng motong kana strip anu henteu kentel pisan, urang ogé motong cabé kana strip sareng bawang.
  2. Mesek sareng potong tomat kana potongan leutik.
  3. Urang nempatkeun sakedik minyak dina panci, tumis cabé sareng bawang. Tambihkeun potongan tomat, tumis sadayana, tambahkeun uyah, cabé, tambahkeun bumbu anu parantos ngagaduhan rempah-rempah.
  4. Kami miceun sayuran sareng dina panci anu sami nganggo minyak langkung sakedik urang nempatkeun strip hayam sareng coklat, urang lebetkeun sakedik uyah.
  5. Urang bakal nyandak panci ukuran pancake, nempatkeun sababaraha tetes minyak teras nahan pancake, urang bakal coklat aranjeunna dina dua sisi dina panas sedeng, aranjeunna henteu kedah diduruk.
  6. Kami bakal nempatkeun pancake dina hiji sumber, sayuran dina sumber anu sanés sareng hayam dina sumber anu sanés.
  7. Kami bakal ngempelkeun pancake, masing-masing numutkeun ka raosana, mimitina sayuran, dina luhur potongan hayam. Kami ngagulung fajita sareng siap tuang.
  8. Éta tiasa dibarengan ku kéju parut, daun apu.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.