Kubus hayam dina adonan sareng tomat

Kubus hayam dibubuy

Hayam mangrupikeun salah sahiji katuangan kanggo barudak budak leutik mimiti dahar padet. Jinis daging ieu pisan lembut sareng gampang mamah pikeun aranjeunna, janten dinten ieu urang nyiapkeun éta kalayan seueur rasa pikeun nyiapkeun tuangeun anu leueur pikeun anu alit di bumi.

Resep ieu pisan gampang sareng gancang dilakonan pikeun waktos-waktos éta nalika barudak henteu hoyong ngantosan deui tuang. Tapi éta henteu ngan ukur mangpaat kanggo anu alit tapi ogé pikeun déwasa dina tapas atanapi pintzo anu saé.

bahan

  • 2 dada hayam.
  • Ketchup.
  • Oli zaitun atanapi sunflower.

keur roti:

  • Seueur tipung gandum.
  • Leungeun remah roti.
  • 1 séndok téh paprika amis.
  • 1 séndok téh bubuk bubuk.
  • Uyah.

Persiapan

Mimiti, urang bakal nyiapkeun dada hayam. Kami bakal ngabersihkeunana kalayan saé, ngaleungitkeun sadaya bagian gajih bodas sareng urang bakal motong kana batu kandel supados aranjeunna henteu ngontrak teuing.

Maka kami bakal ngalakukeun roti. Pikeun ngalakukeun ieu, dina mangkok ageung sareng lega urang bakal nyampur sadaya bahan. Dina mangkok ieu urang bakal nambihan batu hayam sareng pencét éta ogé supados adonan ieu ngempel sareng hayam.

Tungtungna, urang bakal ngagoreng batu hayam dina seueur minyak panas. Kami bakal ngaluarkeun éta nalika éta coklat sareng urang bakal dikucurkeun dina kertas nyerep. Kami bakalan nyayogikeun sareng saos tomat buatan sendiri.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Kubus hayam dibubuy

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 378

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ana Klumpar cenahna

    Ngeunah pisan sareng saderhana, kuring ngalakukeun dina sabtu minggu sabab ayeuna kuring henteu ngagaduhan hayam.
    hatur nuhun

    1.    Ale Jiménez cenahna

      Hatur nuhun Ana! Anjeun bakal nyaritakeun kumaha penampilan aranjeunna! 😀

  2.   urang Kristen cenahna

    Nuhun kana resepna kanggo Dadu Hayam Adonan Ayam. Abdi gé tés.

  3.   Brunella pasquini cenahna

    Illahi hayam éta