hayam Tandoori masala, proposal aheng pikeun méja anjeun

Tandoori hayam masala

Dinten ieu kami nyetél tetempoan budaya sejen, india, pikeun masak hayam tandoori masala ieu anu bakal nambihan seueur warna kana méja. Hayam, anjeun tiasa ngabayangkeun, richly spiced nu asak dina oven jeung juicy tremendously. Naha anjeun henteu hoyong nyobian ayeuna?

Tong sieun ku jumlah bungbu! Aya loba enya, tapi aranjeunna sadayana dipikawanoh tur gampang pikeun ménta di supermarket urang. Ieu dicampur yogurt bakal jawab méré warna jeung rasa ka breasts hayam. Jang ngalampahkeun ieu, enya, aranjeunna kedah istirahat sababaraha jam dina kulkas.

resep ieu merlukeun sababaraha forethought. Sareng supados payudara nyerep sadaya rasa yogurt sareng rempah-rempah, anjeun kedah gaduhna sahenteuna lima jam dina kulkas. Ku kituna anjeun boga dua pilihan. Boh gugah énjing-énjing kanggo nyiapkeun tuangeun, atanapi tinggalkeun dina kulkas wengi sateuacanna. Rencanana sareng nyiapkeun payudara ieu!

Resepna

hayam Tandoori masala, proposal aheng pikeun méja anjeun
Coba hayam tandoori masala ieu, hayam lada tina tradisi India anu bakal masihan sentuhan anu aheng sareng warni kana méja anjeun.

Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 2 teaspoons paprika amis atawa panas
  • 2 séndok taneuh coriander
  • 4 cengkéh
  • 2 sendok kunyit
  • 2 séndok téh cumin taneuh
  • 1 séndok téh rosemary garing
  • 2 sendok jahé taneuh
  • 2 sendok bawang bodas dicincang
  • 2 séndok téh thyme garing
  • 5 siki kapulaga
  • ¼ séndok téh taneuh kayu manis
  • 3 yogurt gaya Yunani
  • Jus jeruk nipis
  • Sal
  • Lada hideung taneuh
  • 3-4 dada hayam

Persiapan
  1. Sadayana bumbu diuleg? Lamun henteu, urang mimitian ku grinding babarengan paprika, coriander, cengkéh, turmeric, cumin, Rosemary, jahé, bawang bodas, thyme, kapulaga jeung kayu manis.
  2. Saatos Urang nyampur aranjeunna kalayan yogurt teh, jeruk nipis, hiji ciwit uyah jeung ciwit lada.
  3. Urang nyieun sababaraha motong diagonal dina breasts sarta kami jas aranjeunna ogé dina campuran, ambéh maranéhanana sagemblengna katutupan.
  4. Salajengna, urang nempatkeun breasts dina piring atawa baki cocog pikeun oven na urang cagar dina kulkas sahenteuna lima jam.
  5. Sakali waktu geus kaliwat urang Panggang breasts hayam keur 30-40 menit dina 220 ° C.
  6. Urang pariksa yen aranjeunna rengse tur lamun kitu urang kaluarkeun tina oven.
  7. Urang ngalayanan tandoori hayam masala panas kalayan salad.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.