San Jacobos kalayan ham sareng kéju

San jacobos ham sareng kéju, resep anu saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun anu anjeun resep pisan. Ieu San Jacobos tiasa didamel tina sababaraha rupa, kalayan tenderloin, daging babi, sapi, kéju, supa ... Éta idéal pikeun murangkalih, aranjeunna resep aranjeunna sareng olahan buatan ieu lezat. Éta idéal pikeun kasempetan naon waé, salaku piring anu dibarengan ku sababaraha sayuran, kentang atanapi kanggo tuang tuang.

Aranjeunna saé pisan kumargi garing di luarna sareng lemes di jero ku kéju anu dilebur. Kalayan piring ieu, kasuksésan dipastikeun.

San Jacobos kalayan ham sareng kéju
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 8 irisan ham asak
  • 4 keureut kéju pikeun ngalembereh
  • Endog
  • Tepung
  • Roti roti
  • Minyak pikeun kagorengan
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel ham sareng kéju San Jacobos urang mimiti nyiapkeun bahan-bahanna. Kami ngéléhkeun sababaraha endog dina piring. Urang cagar
  2. Dina piring anu sanés kami nempatkeun breadcrumbs sareng dina tipung piring anu sanés.
  3. Kami ngabentuk san jacobos, urang bakal nempatkeun sapotong ham amis, di luhur urang nempatkeun sapotong kéju pikeun ngalembereh sareng nutupan ham ham amis anu sanés. Janten dugi ka ngagaduhan 4 San Jacobo.
  4. Kami bakal nempatkeun panci kalayan seueur minyak ngagoreng pikeun manaskeun dina panas anu sedeng.
  5. Urang mimiti ngaliwat tipung, urang ngocokkeun aranjeunna kalayan alus sahingga aranjeunna ngaleupaskeun kaleuwihan tipung.
  6. Teras we ngalirkeun aranjeunna endog keok, dina dua sisi
  7. Sareng pamungkas ku potongan roti diteken ku panangan supados tetep caket.
  8. Nalika minyakna panas, tambih San Jacobos sareng coklat dina dua sisi. Kami bakal ati-ati kumargi aranjeunna ngan ukur kedah emas di jero aranjeunna parantos beres.
  9. Kami ngaluarkeunana teras nempatkeun kana piring sareng kertas dapur kanggo ngaleupaskeun minyak anu langkung seueur.
  10. Kami ngawula panas pisan.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Héctor Ramírez Jiménez. cenahna

    Wilujeng siang, alus hatur nuhun.