Hake dina saos

Urang badé nyiapkeun a hake dina saos, resep basajan tur gampang pikeun nyiapkeun. Hake mangrupikeun lauk bodas lemes, henteu ngagaduhan gajih, éta cocog pikeun diét penurunan berat badan. Éta ogé tiasa didamel nganggo hake beku.

Hidangan idéal pikeun pésta atanapi hajatan, urang ngan ukur kedah ngiringan piring ieu sareng udang, kerang atanapi kerang. Upami urang hoyong piring jenis rebus, éta ogé tiasa dibarengan ku sababaraha kentang sareng éta mangrupikeun tuangeun anu saé pisan.

Pikeun ngadamel piring ieu, éta tiasa disiapkeun sareng lauk sanés sapertos monkfish, bass laut, bream laut ...

Hake dina saos
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 hakeup
  • 1 cebolla
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • 2 séndok saos tomat
  • 1 séndok téh paprika amis
  • 500 ml. kaldu lauk
  • 125 ml. anggur bodas
  • 1 séndok tepung
  • Peterseli
  • Minyak sareng uyah
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun hake dina saos, urang bakal mimitian ku hake, kami bakal nyungkeun tukang lauk pikeun ngabersihan hake pikeun urang sareng potong irisan.
  2. Rendang bawang sareng cengkéh bawang bodas.
  3. Urang nempatkeun jet minyak dina panci, tambahkeun bawang, bijil kana poach sareng tambahkeun bawang bodas cincang.
  4. Nalika bawang sareng bawang bodas mimiti warna, tambahkeun tomat goreng sareng paprika amis, aduk sadayana sareng gaul rata.
  5. Tambahkeun séndok tipung, campur sareng saos, tambahkeun anggur bodas, antepkeun ngirangan sababaraha menit dugi alkohol ngejat.
  6. Teras we nambihan kaldu lauk, ngantep éta masak sakitar 5 menit.
  7. Kami asin potongan hake, tambahkeun kana kaserol sareng masak salami 10 menit, urang bakal ngagaur kaserol sahingga sambelna kentel.
  8. Urang raos uyah sareng menerkeun.
  9. Rendang sakeupeul peterseli sareng taburkeun kana lauk.
  10. Urang pareum. Kami ngantepkeun istirahat sababaraha menit sareng ngalayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.