Hake saos ku belut

Hake saos ku belut, piring anu saé kanggo nyiapkeun di pésta. Hake mangrupikeun lauk bodas, sareng daging lemes anu alit resep pisan.

Hake tiasa disiapkeun dina sababaraha cara dipanggang, dipanggang, dibedur, digoréng…. Tapi dinten ieu kuring nyandak hake saos sareng elvers, piring anu meriah pisan anu urang tiasa siapkeun sateuacanna, éta saderhana pisan sareng peryogi sababaraha bahan.

Hake saos ku belut
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 hakeup
  • 4 cengkéh bawang bodas
  • 150 ml. anggur bodas
  • 150 ml. kaldu lauk
  • 100 gr. Tina tipung
  • 2 cabé
  • 200 gr. tina gulas
  • minyak
  • Sal
  • Peterseli
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun hake dina saos sareng belut, urang mimiti nyiapkeun hake. Kami bakal naroskeun ka tukang lauk pikeun henteu nyiapkeun éta ku cara anu dipikahoyong, diiris atanapi dipiceun tulang tonggong tengah sareng motong eusian kana potongan-potongan.
  2. Urang rendang 2 cengkéh bawang bodas kana potongan alit pisan.
  3. Urang nempatkeun tipung dina piring, urang asin potongan hake sareng urang lalangkungan kana tipung.
  4. Kami nempatkeun casserole sareng sakedik minyak dina suhu sedeng, urang nambihan bawang bodas anu aya coklat, dina minyak anu sami urang tambahkeun hake sakumaha parantos, nalika emas dina hiji sisi urang balikeun deui.
  5. Nalika urang ningali bawang bodas sakedik emas, tambih anggur bodas, bijil alkoholna ngejat teras nambihan bekel lauk.
  6. Kami bakal ngagaur kasét supados saos na bentukna. Kami raos uyah. Hayu masak 5-7 menit sareng pareuman, tambahkeun peterseli dicincang. Urang mesen.
  7. Potong bawang bodas 2 kana irisan ipis.
  8. Urang nempatkeun wajan sareng minyak, urang tambahkeun bawang bodas sareng cayenne, sateuacan aranjeunna coklat urang tambahkeun gulas, urang tumis sadayana sasarengan salami 3-4 menit.
  9. Dina waktos ngaladénan, urang bakal nambihan gulas dina kasér sareng hake atanapi urang tiasa nyayogikeun hake teras nempatkeun gulas di luhur.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.