Hake dina saos kalayan brokoli

Hake dina saos kalayan brokoli, resep saderhana sareng séhat. Ngagabungkeun lauk sareng sayuran henteu gampang pisan, tapi tiasa dicampur sareng saos kanggo masihan rasa anu sanés sahingga ngenalkeun sayuran kana lauk atanapi piring daging.

Waktos ieu éta piring sederhana, saos pisan gampang dimana sayuran diwanohkeun dina cara saderhana sareng nalika nyampur rasa éta saé pisan.

Kuring yakin anjeun bakal resep, upami anjeun henteu resep brokoli anjeun tiasa nempatkeun sayuran anu sanés.

Hake dina saos kalayan brokoli
Author:
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 8 irisan sayuran
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • Brokoli
  • 150 ml. anggur bodas
  • 1 gelas cai leutik atanapi kaldu lauk
  • 4-5 séndok krim cair
  • 100 gr. Tina tipung
  • minyak
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun hake dina saos sareng brokoli, urang bakal ngamimitian ku mesék bawang bodas, rendang sakedik pisan.
  2. Kami nempatkeun casserole kalayan jet minyak dina panas anu sedeng.
  3. Di sisi séjén kami nempatkeun tipung dina piring.
  4. Urang asin potongan hake yén urang bakal bersih sareng potong irisan atanapi potongan tanpa tulang, ieu henteu dilakukeun ku tukang lauk.
  5. Kami asin potongan hake, kami ngaliwat kana tipung sareng nalika minyakna panas kami tumis, diacungkeun sakedik di luar dina dua sisi. Kami nyandak sareng cadangan.
  6. Kami ngamangpaatkeun minyak anu sami, upami diperlukeun kami nambihan sakedik deui.
  7. Kami bakal ngagaduhan panas sakedik handap, kami nambihan bawang bodas sareng ngantepkeun aranjeunna ngaleupaskeun rasa, sateuacan aranjeunna nyandak warna urang nambihan anggur bodas, urang ngantepkeun ngirangan.
  8. Tambihkeun bekel cai atanapi lauk, panas. Urang tambihan krim, sakedik uyah.
  9. Kami nempatkeun potongan hake, urang ngilu brokoli bagian héjo supados dicampur sareng saos, jumlah anu urang resep sareng urang nempatkeun sababaraha potongan dina saos.
  10. Urang ngantunkeun sadayana salami 10 menit, urang ngaraos uyah sareng éta waé.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.