Hake dina saos Amérika

Hake dina saos Amérika

Kumaha mimitina pésta? Di bumi, dina dinten Natal, kami nyiapkeun hake dina saos Amérika, klasik anu urang moal nolak. Abdi ngabohong upami kuring nyarios gancang nyiapkeun. Peryogi nyiapkeun heula kaldu lauk kanggo engké ngadamel saos. Butuh waktos enya, tapi teu hésé pikeun ngalakukeunana.

Upami anjeun masih teu ngagaduhan émutan Hawa Taun Anyar atanapi Taun Anyar, ieu, tanpa diragukeun, alternatif anu saé pikeun ngalengkepan éta. Anjeun tiasa nyiapkeun saos sadinten sateuacan sareng nambihan lauk énjing anu sami. Kami parantos milih hake, tapi monkfish mangrupakeun alternatif hebat pisan pikeun anu ieu.

Hake dina saos Amérika
Hake dina saos Amérika mangrupikeun Palasik dina méja urang nalika Natal. Butuh waktos pikeun nyiapkeun tapi gampang dilakukeun. Sareng anjeun tiasa nyiapkeun sateuacanna.
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 8 hake ngeusian
  • 12 udang
  • Minyak Zaitun
  • Sal
  • Lada
Pikeun saos Amérika
  • Minyak Zaitun
  • Huluna 12 udang
  • 3 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 1 leek, dicincang
  • 1 daun bawang, dicincang
  • 1 bawang beureum, dicincang
  • 2 wortel, dicincang
  • 1 batang seledri, dicincang
  • 2 tomat dadu
  • 1 gelas brendi
  • 35 g. tina sangu
  • 170 ml. saos tomat
  • Kaldu lauk (tulang + bawang + bawang + wortel + seledri)
  • Sal
  • Lada
Persiapan
  1. Urang ngagoreng sirahna tina udang dina kasér sareng minyak zaitun. Nalika aranjeunna pink sareng emas, angkat sirah kana piring sareng cadangan.
  2. Tambahkeun bawang bodas, leek, bawang daun, bawang, wortel sareng seledri kana kaserol. Urang rebus salami 15 menit ngeunaan.
  3. Teras tambahkeun tomat dicincang sareng masak sadayana salami 10 menit deui dugi ka tomatna dibolaykeun.
  4. Urang balikkeun sirah udang kana kasér, urang ngasupkeun brendi sareng urang flambé.
  5. Urang tambihan sangu, saos tomat sareng tutup ku cai. Didihkeun nepi ka kulub teras asak dina panas anu alit salami 45 menit.
  6. Kami naksir campuran sareng saring saos supados rata sareng rata. Teras, urang nempatkeun saos dina panci anu handap, tutup sareng ngantep éta ngagolak salami 5 menit.
  7. Usum tenderloins tina hake teras lebetkeun kana casserole sasarengan sareng udang anu dikupas. Masak sadayana salami 4 menit teras angkat tina panas.
  8. Kami ngalayanan panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.