Gunung seuneuan coklat

gunung seuneuan coklatGunung seuneuan coklat atanapi koulant coklat, éta saurang dessert asalna Perancis, Asli pisan anu narik perhatian kumargi éta jajan coklat anu nalika dibuka, coklat lebur kaluar, éta pikaresepeun !!

Mangrupikeun panganan cuci mulut anu saderhana pisan sareng pikaresepeun pikeun anu resep coklat, sabab ngagaduhan rasa coklat anu sengit. Ayeuna aya seueur jinis panganan cuci mulut ieu, tapi anu paling dikenal nyaéta ieu, sanaos aranjeunna kedah nyobian.

Gunung seuneuan coklat
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 10
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • huevos 4
  • 100 gr. tina gula
  • 40 gr. Tina tipung
  • 2 séndok bubuk koko
  • 200 gr. coklat pikeun dessert
  • 80 gr. tina mantega
  • ciwit uyah
Persiapan
  1. Dina wadah ageung, sambel endog ku gula dugi ka bulus.
  2. Dina mangkok anu sanés urang ayak tipung sareng dua séndok bubuk koko sareng uyah, urang lebetkeun kana campuran tadi.
  3. Ngalembereh coklat sareng mentega dina panci nganggo panas anu handap pisan atanapi dina gelombang mikro sareng tambahkeun kana campuran anu saacanna.
  4. Kami nyandak sababaraha cetakan masing-masing pikeun flan atanapi muffins sareng nyebarkeunana sareng sakedik mentega dina jero sareng naburkeun tipung, ngadistribusikaeun persiapan dina kapang tanpa ngeusian salengkepna, urang tinggalkeun kirang langkung 1-2 cm.
  5. Urang bakal oven parantos dipanaskeun nepi ka 200ºC kalayan panas luhur sareng ka handap, urang bakal nempatkeun éta sakitar 8-10 menit, éta gumantung kana kumaha anjeun resep, upami anjeun hoyong aranjeunna langkung beres, tinggalkeun sakitar 12 menit. Waktos masak bakal gumantung kana unggal oven, anjeun tiasa nyobian hiji heula sahingga ngendalikeun waktosna.
  6. Kami nyandak aranjeunna kaluar, nyéépkeun sababaraha menit, unmold langsung dina unggal piring sareng langsung ngalayanan. Aranjeunna kedah dilayanan panas.
  7. Urang tiasa ngiringan aranjeunna sareng és krim vanili atanapi naburkeun aranjeunna sareng gula kawung.
  8. Sareng pikeun ngaraosan nikmat dessert ieu !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.