Gulungan loin dieusian ku kéju

Gulungan loin dieusian ku kéju, gulungan anu lezat sareng beunghar anu bakal dipikaresep pisan pikeun keusikan kéju anu ngajantenkeun aranjeunna beunghar sareng juicy. Tenderloin babi anu saé pikeun nyieun gulung ieu.
Kuring mawa anjeun sababaraha gulungan loin dieusian ku kéju, Aranjeunna beunghar sareng saderhana kanggo disiapkeun, kalayan keusikan dieusian aranjeunna lembut pisan, kalayan seueur raos sareng renyah, adonan masihan poin anu saé pisan, sanaos urang henteu kedah nyiksa digoréng, ti waktos ka waktos urang tiasa tuang ngiringan. ku salad atanapi sayuran nyaéta piring pinuh.
Resep anu dipikaresep pisan ku sadayana, khususna anu leutik, sabab éta raos pisan. Sareng upami anjeun ngiringan aranjeunna sareng kentang goreng, aranjeunna pastina bakal ngajantenkeun anjeun WAVE !!!

Gulungan loin dieusian ku kéju
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 12 steak sirloin
  • Irisan kéju pikeun ngalembereh
  • Endog
  • Roti roti
  • Sal
  • minyak
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun gulungan loin dieusian ku kéju, urang bakal ngamimitian ku nyiapkeun loin. Urang asinkeun loin sakedik, rata-rata pelapis loin sakedik nganggo mallet, pasang keureut kéju dina ujung loin sareng gulungkeun tuang.
  2. Kami nempatkeun roti bakar dina mangkok sareng dina piring kami ngéléhkeun sababaraha endog. Urang mimiti ngalirkeun gulungan kana endog teras urang ngalirkeun gulungan kana breadcrumbs.
  3. Kami nyandak wajan, pasang kana seuneu nganggo gelas minyak dina suhu sedeng, nalika panas tanpa ngaroko, urang bakal ngagoreng gulungna. Kami ngaluarkeunana sareng nempatkeun kana piring dimana urang bakal ngagaduhan kertas dapur kanggo nyerep kaleuwihan minyak.
  4. Kami nempatkeun éta dina baki sareng ngalayanan.
  5. beunghar tur saderhana. Kuring miharep anjeun resep aranjeunna !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.