Granola, yogurt sarta blueberry cangkir

Granola, yogurt sarta blueberry cangkir

Abdi bogoh gelas saeutik ieu nu bisa jadi a sarapan hébat atanapi snack tapi ogé dilayanan salaku dessert a. Cangkir granola, yogurt sareng buah beri biru ieu, khususna, ogé hampang pisan, ngajantenkeun jajanan anu pikaresepeun iraha waé.

Nyiapkeun aranjeunna gampang pisan, Aya nanaon saluareun naon nu katingali, aya? Granola, yogurt, blueberries jeung madu; Anjeun ngan bakal butuh opat bahan ieu pikeun nyiapkeun aranjeunna sarta mixer a, sanajan lamun teu boga hiji on leungeun, anjeun teu kudu nyerah aranjeunna ogé. Anjeun oge bisa ngalakukeun eta kalawan garpu.

Naha anjeun hoyong gelas sakedik ieu janten tuangeun anu langkung istimewa? Tambahkeun gula saeutik kana cranberries, nempatkeun eta dina panci sarta nyieun jam kalayan aranjeunna. Atanapi, kéngingkeun granola anu langkung lengkep atanapi tambahkeun ka anjeun. chip coklat. Anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha detil hiasan atanapi sababaraha bumbu seger pikeun ngahias gelas. Coba aranjeunna! Éta anu penting.

Resepna

Granola, yogurt sarta blueberry cangkir
Naha anjeun milarian sarapan atanapi jajan anu sederhana? Cangkir granola, yogurt sareng buah beri biru ieu disiapkeun dina 5 menit sareng nikmat.

Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 1

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 4 séndok granola
  • 1 yoghurt alami
  • 1 sakeupeul blueberries + tambahan pikeun ngahias
  • 1 séndok madu
  • 1 séndok téh cai

Persiapan
  1. Urang mimitian crushing nu blueberries dina kaca Blénder jeung madu jeung cai. Teu perlu naksir aranjeunna teuing, anjeun bisa ninggalkeun sababaraha lembar. Teu gaduh mixer? Paké garpu pikeun mash aranjeunna.
  2. Ayeuna, urang nempatkeun dua sendok granola berehan dina gelas
  3. Saatos urang nyabut yogurt teh dugi tékstur creamy kahontal sarta kami nambahkeun satengah kana gelas.
  4. Di luhureun yogurt urang nempatkeun satengah tina blueberries ditumbuk.
  5. Urang malikan deui tilu léngkahna di luhur, nambahan hiji deui lapisan unggal bahan kana gelas.
  6. Rék urang ngahias kalawan granola tambahan jeung / atawa sakabeh blueberries.
  7. Urang ngarasakeun gelas leutik granola, yogurt buah beri biru tiis atawa cuaca kumaha kuring resep eta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.