Kacamata curug Nougat

Kacamata curug Nougat, dessert idéal pikeun liburan ieu. Upami anjeun ngagaduhan seueur nougat, atanapi upami éta béak sareng aranjeunna henteu tuang, urang tiasa ngamangpaatkeun éta ku ngadamel tuang-tuang lezat. Kalayan nougat lemes anjeun tiasa nyiapkeun cuci mulut sapertos kieu anu kuring usulkeun, puding, puding, muih….

Kalayan ieu gelas nougat curd anjeun badé hasil, kumargi nougat ieu beunghar pisan ku curd, éta lemes pisan sareng henteu raoseun.

Salaku tambahan, ku panganan cuci mulut ieu urang ngahémat waktos, éta saderhana, gancang didamel sareng tiasa disiapkeun ti hiji dinten dugi ka payun, ieu cocog pikeun dinten-dinten ieu kalayan seueur tuang sareng olahan.

Kacamata curug Nougat
Author:
Jenis resép: manisan
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 tablet nougat lemes
  • 500 ml. sebatan krim
  • 500 ml. susu
  • 50 gr. gula (opsional)
  • 2 amplop tina curd
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun gelas alit tina curuk nougat ieu, mimitina urang bakal nempatkeun panci kana seuneu kalayan krim sareng satengah susu dina panas anu sedeng.
  2. Urang rendang tablet nougat, tambahkeun kana kaserol sasarengan sareng krim sareng susu, tambahkeun gula. Kami bakal aduk dugi sadayana nougat dibatalkeun.
  3. Kalayan sapalih susu anu sanés urang urang lebetkeun kana mangkok, urang tambahkeun dua amplop curd, urang bakal diaduk saé pisan dugi henteu aya benjolan.
  4. Nalika nougat dipiceun sareng mimiti ngagolak, urang bakal nambihan susu anu urang gaduh ku curd.
  5. Tanpa lirén pikeun ngagaur krim éta, urang ngantep éta masak dugi ka kami ningali éta kandel.
  6. Urang pareumkeun panas, tuang krim kana kendi sareng eusian sababaraha gelas nganggo krim ieu. Hayu aranjeunna haneut teras nahan aranjeunna dina kulkas, urang bakal nutupan éta ogé ambéh maranéhanana henteu nyandak dina bau.
  7. Kami bakal ngantunkeun éta antara 4-5 jam atanapi ti hiji dinten ka dinten anu langkung saé.
  8. Dina waktos ngaladénan aranjeunna, kami bakal ngiringan nganggo bola coklat, wafer, cookies, almond dicincang ...
  9. Sareng siap tuang.
  10. Wilujeng liburan !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.