Kacamata compote, yogurt sareng kenari

Kacamata compote, yogurt sareng kenari

Sababaraha hal anu saderhana sapertos nyiapkeun a apel; Kami ngajarkeun anjeun kumaha ngalakukeun éta sababaraha bulan ka pengker, anjeun émut? A ngajaga amis anu didamel ku buah anu ngagolak, dina cai sareng jumlah gula anu langkung handap tibatan anu dianggo dina persiapan macét, anu tiasa disayogikeun salaku panganan cuci mulut nyalira atanapi dibarengan sapertos ayeuna.

nu gelas leutik tina kompot, yoghurt sareng kenari Éta mangrupakeun panganan cuci mulut masing-masing anu moal nyéépkeun waktos anjeun. Pisan ngeunah sareng jelas, tina segi presentasi, aranjeunna bakal ngamungkinkeun anjeun ngaladénan kompot ku cara anu béda. Sareng aranjeunna bakal pikaresepeun pikeun boh ngora boh sepuh. Naha anjeun wani nyobian aranjeunna?

Kacamata compote, yogurt sareng kenari
Gelas kompot, yoghurt sareng kacang mangrupikeun bahan pencuci mulut saderhana sareng séhat, cocog pikeun ngarengsekeun tuang kulawarga.
Author:
Jenis resép: kadaharan panungtup
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 gelas apel
  • 2 yogurt
  • 20 kenari
Persiapan
  1. Urang ngacapruk yogurt ambéh aranjeunna langkung lemes sareng urang rendang kenari.
  2. Urang tempatkeun a dasar kenari dina unggal cangkir.
  3. Teras a lapisan compote sareng dina yogurt anu sanés ieu. Kami nyandak léngkah ieu, sakali deui, pikeun nyiptakeun carita anu kadua.
  4. Pikeun bérés kami ngahias gelas kompot ku kenari sareng kami ngalayanan tiis.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.