Kacamata compote sareng kéju dikocok

Kacamata compote sareng kéju dikocok

Lima taun ka pengker kuring nunjukkeun ka anjeun dina halaman anu sami cara nyiapkeun a apel dasar. Sareng sanaos saatos kami ngalebetkeun resep anu sanés, éta resep dasar mangrupikeun anu parantos kami anggo dinten ayeuna, kalayan sakedik parobihan, pikeun nyiptakeun gelas leutik tina compote sareng kéju dikocok.

Sareng perobihan naon anu parantos kami lakukeun sareng kuring ngajukeun ogé pikeun anjeun? Ngurangan jumlah gula ti resep aslina. Mangrupikeun parobahan alit anu, sajaba ti nyieun resep ieu langkung séhat, bakal ngabantosan urang ngadidik lalangit urang kana rasa anu kirang raos.

Anjeun tiasa ngagabungkeun apel sareng yoghurt, sapertos anu parantos dilakukeun dina waktos anu sanés, nanging, dina waktos ieu, urang nyarankeun anjeun ngalakukeun éta sareng kéju dikocok atanapi kéju pondok. Duanana mangrupikeun pilihan anu hadé sareng gampang dipanggihan di supermarket. Sareng tangtosna, entong nyerah, upami anjeun resep, éta ciwit tina kayu manis pikeun ngarengsekeun tuang-tuang. Abdi henteu acan ngalakukeun éta.

Resepna

Kacamata compote sareng kéju dikocok
Gelas leutik tina compote sareng kéju ieu dikocok kalayan kayu manis mangrupikeun usulan anu saé pikeun dijantenkeun tuangeun, henteu anjeun satuju?
Author:
Jenis resép: kadaharan panungtup
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 séndok apel
  • 3 séndok kéju dikocok
  • 10 kismis
  • Kayu manis taneuh secukupnya
Persiapan
  1. Kami nyampur apel sareng kismis.
  2. Urang nempatkeun dua séndok compote dina handapeun gelas atanapi toples.
  3. Teras we nambihan 2 séndok kéju dikocok.
  4. Dina ieu kami nambihan 2 séndok deui tina apel.
  5. Urang béréskeun ku sésa dikocok kéju sareng ngahias ku kayu manis taneuh.

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.