Cranberry Cream Opak Kacamata

Dessert lezat, ngeunaan vasét krim krim blueberry, Idéal pikeun ngarengsekeun tuangeun, tuangeun tuangeun anu raoseun.

Dessert ieu mirip sareng kek keju, ngan ukur dina versi individu, éta beunghar sareng warni pisan sareng tiasa dibarengan ku buah anu paling urang resep.

Dina usum panas anjeun henteu hoyong hurungkeun oven, janten ngadamel cuci mulut tanpa oven anu pangsaéna, éta ogé saé pisan sareng upami urang ngiringan buah-buahan éta langkung séhat, sababaraha gelas leutik kéju krim sareng blueberry.

Cranberry Cream Opak Kacamata
Author:
Jenis resép: Postres
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Pikeun dasarna.
  • 100 gr. tina cookies
  • 50 gr. Mantéga
  • Pikeun krimna:
  • 350gr. krim kéju
  • 250 gr. sebatan krim
  • 200 gr. gelas gula
  • 1 séndok téh bau vanili
  • Blueberry atanapi bubuahan anu sanés.
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun gelas kéju krim ieu kalayan blueberry, urang bakal ngamimitian ku cara naksir cookies dina robot. Kami nempatkeun aranjeunna dina mangkok.
  2. Di sisi anu sanésna, urang ngalebur mentega dina gelombang mikro pikeun sababaraha detik. Kami nambihan mantega kana cookies sareng dicampur sareng éta sahingga sapertos keusik baseuh.
  3. Kami nyandak sababaraha gelas anu lega, urang nempatkeun dasar cookies dina unggal gelas, urang diperes ku séndok supados pageuh. Kami nempatkeun aranjeunna dina kulkas.
  4. Kami nyiapkeun kéju krim. Pasang kéju krim sareng gula dina mangkok, gaul rata, tambah séndok téh aroma vanili, gaul.
  5. Dina mangkok sanésna urang nempatkeun krim tiis, sambel dugi dipasang.
  6. Tambihkeun krim kéju kana krim sakedik-sakedik sareng gerakan enveling dugi ka campuran.
  7. Kami ngarakit kacamata. Di luhur basa biskuit kami nempatkeun campuran krim kéju anu parantos kami nyiapkeun. Kami ngantepkeun aranjeunna dina kulkas supados aranjeunna tiis pisan nalika ngaladén.
  8. Nalika urang badé ngaladénan gelas, urang ngumbah blueberry atanapi buah-buahan sanés teras nempatkeun kana luhur.
  9. Kami ngalayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.