Gazpacho sareng roti

Gazpacho sareng rotiDina usum panas, ngan asakan tiis sapertos sup tiis sareng gazpachos. Gazpacho mangrupikeun resep khas ti Spanyol kidul, sanaos ayeuna dikonsumsi di saluruh nagara. Mangrupikeun inuman anu nyegerkeun sareng séhat pisan, éta gunana salaku starter atanapi salaku inuman anu tiis.

Aya seueur varian gazpachoGumantung kana daérah Andalusia anu disiapkeun dina hiji cara atanapi cara anu sanés, aya anu nempatkeun roti sareng éta langkung kentel, tapi sami saé na.

Dina usum panas starter atanapi iringan ieu henteu gagal, éta seger sareng gampang disiapkeun. Dipak ku vitamin sareng mineral, éta cara anu saé pikeun tuang sayuran atah.

Gazpacho sareng roti
Author:
Jenis resép: asup
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 Kilo tomat
  • ½ bonténg
  • ½ cabé hejo
  • 3-4 potongan roti ti dinten sateuacana
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • 1 bajing cuka
  • 1 jet minyak
  • Uyah 1 séndok téh
  • Cai tiis
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel gazpacho ku roti, mimitina urang bakal ngumbah tomat ogé, mesék tomat, sareng rendang.
  2. Urang mesék bonténg sareng potong sakedik
  3. Urang ngumbah cabé héjo, potong kana buah.
  4. Urang mesék cengkéh bawang bodas, potong dua sareng cabut bagian tengahna supados engké bawang bodas henteu ngulang deui.
  5. Urang motong roti kana irisan ipis pisan.
  6. Kami nyandak mangkok ageung, nempatkeun sadaya bahan, tambahkeun satengah tina cai tiis sareng ditumbuk. Urang bakal nambihan deui cai sakumaha diperyogikeun. Kedah aya puree lampu.
  7. Upami anjeun henteu resep mendakan nuget atanapi gumpalan, anjeun tiasa ngalangkungan ayakan.
  8. Urang nyimpen sadayana kana mangkok, urang bakal nambihan percikan minyak, cuka sareng uyah.
  9. Urang ngéléhkeun deui, urang raos sareng urang ngalereskeun dugi ka ngantepkeun ka resep urang. Upami diperlukeun urang bakal nambihan deui cai.
  10. Kami nempatkeun kana kulkas supados tiis pisan nalika parantos tuang.
  11. Kami bakal ngawula ka tiis pisan. Urang tiasa ngiringan nganggo roti alit, bonténg, tomat ...

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.