Fondue pikeun pemula

fondue pikeun pemula

Entong ku kéju dina usum liburan ieu! Dinten ieu kuring masihan anjeun rekomendasi pikeun anjeun pikeun nganjang tabel anjeun Navidad tanpa ninggalkeun anjeun satengah gaji dina usaha. Ieu fondue pikeun pemula Ieu mangrupikeun Grail Suci tina pecinta kéju sareng konis masakan haute. Kamungkinan ieu mangrupikeun salah sahiji resep anu langsung asup kana Resep TOP10 siga Gusti.

Aya seueur cara pikeun nyiapkeun fondue, tapi kuring parantos mutuskeun pikeun neraskeun nerjemahkeun kumaha Nacho ngajantenkeun, palayan di salah sahiji tempat karesep kuring di Madrid, crépperie La Rue (c / colón). Upami anjeun moro kageulisan-kadaharan, kuring nyarankeun éta 100% (duanana kaéndahan, fondue sareng Nacho). 💜💛💜

Turutan step by step tina ngeunah ieu sareng terasrasakeun lalaunan.

Fondue pikeun pemula
Entong ku kéju! Diajar diri kumaha ngadamel fondue ieu pikeun pemula sareng ngareuwaskeun anu di bumi. Disarankeun pisan pikeun pihak-pihak ieu
Author:
Dapur: Modern
Jenis resép: Pamula
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 250g kéju Emmenthal, parut
  • 250g kéju Gruyere, parut
  • 2 séndok tepung jagong
  • 1 bawang bodas bawang bodas, potong dua
  • 250cc anggur bodas garing
  • ¼ séndok pala
  • 1 roti pagés
Persiapan
  1. Mimiti, ku bantosan péso, urang ngosongkeun serbuk roti ku ngagambar bunderan di luhur, nyabut tutupna sareng miceun remah roti kalayan bantosan ramo urang. Kami nyampur kéju sareng aci jagong dina mangkok.
  2. Urang motong cengkéh bawang bodas sareng ngagosok handapeun panci di mana urang badé nyiapkeun fondue.
  3. Urang tuang anggur kana pot sareng panaskeun dina panas sedeng.
  4. Nalika anggur mimiti ngagolak, urang laun ngagabungkeun campuran kéju. Urang aduk sareng séndok kai, dina bentuk dalapan (ieu penting pisan).
  5. Nalika urang parantos ngahontal adonan seragam tanpa gumpalan, tambih uyah sareng cabé sacukupna komo tambahkeun sakedik pala.
  6. Urang tuang eusi pot kana mangkok roti urang.
  7. Urang ngaladénan langsung
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 492

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.