Flan nganggo muffin gelombang mikro

Flan nganggo muffin dina gelombang mikro. A tuangeun homemade saderhana pisan. Naha anjeun ngagaduhan tamu sareng anjeun henteu ngagaduhan tuang tuangeun? Kalayan sababaraha bahan urang tiasa nyiapkeun flan.

Flan mangrupikeun manisan anu paling populér sareng terkenal, éta resep pikeun tékstur anu lemes sareng licik., pikeun barudak boh manula éta saé pisan. Kami ogé tiasa ngadamel flan anu rupa-rupa pisan, kalayan rasa anu sanésna sareng dibarengan ku muih, muffin atanapi naon waé anu anjeun tinggalkeun, aya sakedik sesah sareng ngamangpaatkeun éta sareng anjeun bakal ngagaduhan flan anu langkung lengkep sareng panganan cuci mulut anu saé.

Flan ieu anu kuring usulkeun ayeuna mangrupikeun damel sareng kuring ngiringan sareng muffin, éta didamel gancang pisan dina gelombang mikro sareng éta saé pisan, sapertos anu tiasa ditingali dina poto. Ngan ukur béjakeun yén ku gelombang mikro anjeun kedah pas pisan, tong nyéépkeun waktos upami tuangeun moal katingali goréng, kadang langkung saé nempatkeun kirang waktos sareng nempatkeun sakedik dina sababaraha menit dugi ka siap. Hayu sareng resep !!!

Flan nganggo muffin gelombang mikro
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • huevos 5
  • 1 kaléng susu leutik kentel
  • 600 ml. susu
  • 8 muffin (250 gram)
  • Permen cair
Persiapan
  1. Kami bakal nyandak kapang anu cocog pikeun gelombang mikro, 20-22 cm. Rubak.
  2. Kami bakal nutupan handapeun karamel cair, urang cagar.
  3. Kami bakal nyandak mangkok sareng urang bakal nempatkeun endog, susu pekat sareng susu, urang ngéléhkeun éta kalayan saé. Kami nambihan muffin anu dicincang sareng urang ngéléhkeun sadayana, urang tiasa ngalaksanakeun éta sareng mixer sasarengan.
  4. Kami bakal nempatkeun sadayana dina kapang anu urang gaduh sareng caramel, kami bakal nempatkeun kana gelombang mikro salami 10 menit dina kakuatan maksimum, nalika éta aya kami bakal cucuk pusat sareng tusuk gigi upami kaluar garing bakal siap sareng upami kaluar baseuh kami bakal nempatkeun deui salami 2 menit deui sareng saterasna dugi ka anjeun siap. Kami bakal ngantep éta istirahat salami 10 menit dina gelombang mikro.
  5. Urang ngantepkeun haneut teras lebet kana kulkas salami 2-3 jam.
  6. Naon gancang?
  7. Nya, katingalina saé pisan sareng ayana luar biasa.
  8. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.