Pancaran biskuit gelombang mikro

Pancaran biskuit gelombang mikro. Resep saderhana sareng gancang, kanggo jaman harita nalika urang teu gaduh waktos.
Flan biskuit ieu beunghar pisan, urang sadayana resep biskuit Maria, raoseun saé pisan sareng katingalina raoseun dina seueur manisan.
Urang peryogi sababaraha bahan pikeun nyiapkeun flan ieu sareng dina 15 menit kami parantos siap. Anjeun kedah ati-ati ku gelombang mikro, upami anjeun nyéépkeun waktos hasilna sabalikna.
Langkung saé henteu nyéépkeun waktos, upami anjeun henteu terang gelombang mikro anjeun langkung saé pikeun ngalakukeunana dina waktos anu singget supados henteu nyéépkeun kami.
Resep anu pastina anjeun bakal nyiapkeun langkung ti sakali.

Pancaran biskuit gelombang mikro
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 18 cookies Maria
  • 500 ml. susu
  • huevos 3
  • 5 séndok gula
  • Permen cair
  • Krim kanggo ngiringan
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun flan biskuit dina gelombang mikro, mimitina urang bakal nempatkeun sadaya bahan dina mangkok kecuali karamel. Urang bakal nempatkeun susu, cookies, endog sareng gula. Kami ngéléhkeun éta.
  2. Sakali keok, urang nyandak kapang anu cocog pikeun gelombang mikro. Urang nutupan dasarna sareng karamel cair.
  3. Kami nempatkeun kapang dina gelombang mikro dina 800W, 10-12 menit, urang ngantep éta istirahat salami 10 menit dina gelombang mikro. Kami bakal pencét di tengah, éta kedah rada beueus sabab éta hartosna parantos siap, upami anjeun ngantep éta réngsé, éta bakal sesah, kumargi éta terus masak saatos mareuman gelombang mikro.
  4. Masak tiasa bénten-bénten gumantung kana kapang sareng gelombang mikro.
  5. Hayu tiis dina kulkas, nalika urang ngaladénan, urang dibongkar, tambahkeun sakedik langkung caramel cair upami anjeun resep sareng ngiringan nganggo krim dikocok sakedik, éta saé pisan.
  6. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.