Falafel sareng bit

Falafel sareng bit

Sanés anu munggaran anu urang nyiapkeun falafel dina halaman ieu. Kami parantos ngalaksanakeunana ku ngalebetkeun kana dasar anak ayam tradisional na, bahan sapertos wortel atanapi kunyit, naha anjeun émut resepna? Dinten ieu kami ngajukeun hiji deui vérsi ieu khas croquettes Wétan Tengah: falafel sareng bit.

Beet Éta sanés bahan umum di unggal bumi, henteu sadaya jelema resep, éta sababna resep ieu pikaresepeun pisan pikeun kuring. Kusabab éta nawiskeun kuring kamungkinan ngahijikeun bahan anu sesah kana ménu di bumi. Kuring teu wasa kaleungitan sareng kaleungitan Kuring henteu kaleungitan nanaon tapi kuring meunang pisan! Kami resep aranjeunna.

Resepna, upami anjeun parantos ngajantenkeun falafel sateuacanna, bakalan dalit. Chickpeas, bawang bodas, bit sareng sababaraha bumbu anu direndhem dijantenkeun dasar pikeun persiapan saderhana ieu. Aranjeunna henteu lami nyiapkeun sareng hasilna hebat pisan; bergizi, séhat, warni ... Anjeun kedah nyobian!

Resepna

Falafel sareng bit
Falafel bit ieu mangrupikeun alternatif tina anu tradisional. Versi anu ngeunah pisan sareng warni anu tiasa anjeun tampilkeun salaku starter atanapi main course.
Author:
Jenis resép: Pamula
Porsi: 4-6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 g. cépi soak ti dinten sateuacan
  • 1 séndok peterseli dicincang
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • ½ bawang
  • 1 bit leutik, asak
  • 2 séndok breadcrumbs
  • Minyak Zaitun
  • Sal
  • Cabé hideung
Persiapan
  1. Urang nyeuseuh cébéy, dikucurkeun sareng urang ngagiling aranjeunna dibarengan peterseli, bawang bodas, bawang daun, ciwit uyah sareng cabé sacukupna. Kami ngalakukeunana sedemikian rupa sehingga urang tiasa ningali potongan-potongan cépi.
  2. Teras tambahkeun bit kana potongan-potongan sareng remuk deui dugi ka adonan dicét homogén.
  3. Rék urang ngempelkeun breadcrumbs sareng urang gaul.
  4. Sakali kami parantos adonan, urang ngawangun bal sakitar ukuran kenari.
  5. Sanggeus urang ngagoreng aranjeunna dina sakumpulan dina minyak panas dugi ka coklat emas.
  6. Nalika urang miceun éta, urang nempatkeun kana kertas anu nyerep pikeun nyegah minyak anu kaleuleuwihan.
  7. Kami ngalayanan falafel sareng bit panas sareng salad atanapi saos karesep urang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.