Eusian salmon sareng saos béarnaise

Eusian salmon sareng saos béarnaise

Akhir minggu ieu kami parantos nyiapkeun di bumi piring anu urang resep pisan tapi kami henteu biasa masak rutin: eusian salmon sareng saos béarnaise. Resep anu kuncénna nyaéta saos Béarnaise, saos anu diemulasi didamel tina mantega sareng konéng endog, dibumbuan ku tarragon sareng glasur bawang.

Definisi di luhur tiasa nyababkeun anjeun mikir yén éta saos rumit, tapi sanés. Kusabab raos na, idéal pikeun ngiringan dua piring tina lauk sapertos sayuran anggang. Pikeun salmon anu dipasihkeun, tangtosna, sentuhan anu khusus. Upami anjeun ogé nempatkeun hiasan sapertos kami, éta tiasa janten piring pésta anu saé.

Eusian salmon sareng saos béarnaise
The fillet salmon sareng saos bearnaise sareng kentang sareng wortel janten piring idéal pikeun pésta. Naha anjeun wani nyobian?
Author:
Dapur: Perancis
Jenis resép: utama
Porsi: 4-6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 eusian salmon
  • 2 kentang
  • 3 wortel
  • 1 tombol mentega
Kanggo saos béarnaise
  • 1 daun bawang, dicincang
  • 1 séndok chervil, dicincang
  • 1 séndok tarragon dicincang
  • 6 séndok cuka
  • 6 séndok anggur bodas
  • 3 konéng endog
  • 100 gr. tina mantega
  • Sal
Persiapan
  1. Dina panci kalayan cai asin urang nempatkeun masak kentang sareng wortel, dikupas dugi ka lembut.
  2. Dina waktos anu urang nyiapkeun saos bearnaise. Simpen chives dicincang, hiji séndok tina chervil dicincang sareng anu sanés tina tarragon dicincang dina panci. Kami ogé nambihan anggur sareng cuka. Panas sareng ngirangan panas alit dugi ka satengah. Galur kaldu sareng tuangeun haneut.
  3. Dina mangkok, urang pasang konéng ku kumis. Nalika aranjeunna mimiti ngiringan, tambahkeun kaldu samemehna sareng teraskeun neunggeul supados saos na kentel. Nalika ieu mimiti kajantenan urang tambahkeun mentega lebur sakedik-sakedik, tanpa lirén lirén. Nalika saos ngagaduhan tékstur mayonnaise, usum sareng cadangan.
  4. Ku ayeuna kentang sareng wortel bakal asak sareng rada tiis. Kalayan tuang atanapi péso seukeut nyieun bal tina duanana.
  5. Rék urang nyiapkeun bujur dipanggang atanapi dipanggang salmon.
  6. Sakali parantos, santen ku sambel haneut sareng kentang sareng wortel bal coklat dina mentega.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.