Bayam scrambled endog jeung kentang jeung kéju embe

Bayam scrambled endog jeung kentang jeung kéju embe

naon disalametkeun téh nu ngarujak, kumaha gampang éta nyiapkeun aranjeunna sarta kumaha nikmat aranjeunna. Ka ieu kangkung orak-arik yen kuring ngajukeun kiwari Kuring ogé geus ditambahkeun kentang jeung kéju embe, dina urutan nyieun hiji piring unik pikeun dinner. Naha anjeun henteu resep nyobian éta?

Endog, bayem, kentang jeung kéju embe; Saeutik deui bahan sajaba ti ieu bakal diperlukeun pikeun nyiapkeun piring nu bisa Anjeun nikmati pikeun sarapan, dahar beurang atawa dinner. Hiji alus nyiksikan roti bakar Ieu hiji-hijina hal anjeun bakal kudu marengan anjeunna.

Naha anjeun hoyong terang kumaha kuring ngalakukeunana? Saterusna kuring babagi sareng anjeun step by step basajan. Jeung éta pikeun nyiapkeun eta henteu hartosna kasusah nanaon sarta éta kawilang gancang. Kuring pribadi resep nyieun scrambles dina panas sedeng bari aduk bahan terus, tapi lamun keur rusuh anjeun salawasna bisa nyepetkeun prosés.

Resepna

Bayam scrambled endog jeung kentang jeung kéju embe
Diajar kumaha nyiapkeun scramble bayam ieu sareng kentang sareng kéju embe. Usul gancang sareng murah pikeun tuangeun anjeun
Author:
Jenis resép: Endog
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • huevos 2
  • 60 g. kangkung seger
  • 1 kentang leutik
  • 2 keureut kéju embe
  • ciwit uyah
  • Ciwit tina cabé hideung taneuh
  • Minyak zaitun tambahan
Persiapan
  1. Mesek kentang, potong batu jeung tumis aranjeunna nepi ka emas dina skillet atawa deep fryer. Sanggeus éta, urang solokan aranjeunna sarta cadangan.
  2. Teras urang ngéléhkeun endog dina mangkok jeung usum aranjeunna.
  3. Dina pan frying, nempatkeun hiji drizzle minyak, panas dina panas sedeng jeung Tumis kangkung dicincang sababaraha detik.
  4. Teras we nambahkeun kentang jeung endog keok, jeung aduk kalawan spatula a terus nepi ka ampir disetel.
  5. Rék tambahkeun kéju embe crumbled, campur jeung ngalayanan geuwat.
  6. Urang ngarasakeun scramble bayem jeung kentang jeung kéju embe haneut.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.