Endog Poached kalayan chorizo ​​dina sayang spaghetti

Endog Poached kalayan chorizo

El endog Éta mangrupikeun tuangeun anu serbaguna pisan, kalayan éta anjeun tiasa nyayogikeun sababaraha rupa resep, naha salaku piring utama atanapi salaku iringan. Salaku tambahan, éta mangrupikeun dasar tina seueur mayonnais. Tapi dina hal ieu, kami parantos masihan sentuhan anu canggih, ngagulung kana irisan chorizo.

Chorizo ​​sareng endog teras-terasan janten pelengkap dina asakan tradisionalSaha anu henteu acan tuang endog goreng anu saé sareng chorizo?. Nya, hayu urang ngamimitian!

bahan

  • Spaghetti.
  • Endog.
  • Sosis.
  • Minyak Zaitun
  • Uyah.
  • Parsley.
  • Cai.

Persiapan

Mimiti, urang bakal ngamimitian masak spaghetti dina pot kalayan seueur cai asin. Nalika cai mimiti ngagolak, tambahkeun spaghetti sareng masak 8-10 menit.

Maka kami bakal nyiapkeun endog rebus. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal nempatkeun sapotong bungkus plastik dina mangkok, di jero éta, urang bakal nempatkeun hiji atanapi dua irisan chorizo, endog di luhur, ciwit uyah sareng peterseli, sareng sababaraha minyak zaitun.

Kami bakal nutup bungkus saé pisan, éta diteken supados, nalika masak, teu aya anu kaluar. Kami bakal nempatkeun kana pot leutik anu aya cai, dina panas sedeng sakitar 10 menit, sahingga urang tingali éta bodas parantos lengkep.

Nalika endogna di rebut, urang bakal ngadamel potongan ku gunting dina luhur endog rebus sahingga kaluar sacara gembleng tanpa rusak, janten anjeun kedah ati-ati pisan.

Urang bakal nempatkeun sakedik spaghetti, dina bentuk sarang, sareng urang bakal nempatkeun endog anu dikocok ieu sareng dasar chorizo ​​pas di tengah. Kami bakal ngabagi konéng sareng péso, terasrasakeun ieu endog rebus sareng chorizo.

Inpormasi lengkep - Kacang hejo sareng kentang sareng endog rebus

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Endog Poached kalayan chorizo

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 279


Ale Jiménez

Kuring resep pisan masak ti saprak budak, ayeuna kuring bakti pikeun nyieun resep kuring sorangan sareng ningkatkeun sagala rupa anu kuring parantos pelajari salami sababaraha taun, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.