Bagel jeruk Goreng, rasa tradisional

Bagél jeruk digoréng

Éta masih bau kawas Easter di bumi. Éta kalepatan ieu donat jeruk goreng, resep anyar pikeun nambihan buku resep kuring. Dina hal resep tradisional "unggal guru ngagaduhan buklet na" sareng kuring resep diajar cara anyar pikeun nyiapkeunana.

Kaanehanna, disebatna kumaha waé ogé, tina donat jeruk goreng ieu, mangrupikeun cara aranjeunna nyiapkeun sareng aromatize minyak anu engkéna bakal dianggo dina adonan. Trik Kuring parantos diajar taun ayeuna yén kuring bakal ngagunakeun pikeun ngarawat anu hébat ieu, sering.

bahan

  • Zest tina 1 jeruk.
  • Mesek tina 1 jeruk nipis
  • 150 gr gula
  • 2 endog.
  • 150 g. tina jus jeruk.
  • 150 g. Tina minyak zaitun.
  • 600 g. tepung pastry (anu anjeun nyungkeun tiasa kirang langkung)
  • 2 sachet ganda tina agén pengangkatan
  • Ciwit uyah.
  • minyak sunflower pikeun ngagoréng.
  • gula sareng kayu manis pikeun naburkeun

Ngubaran

Kami nempatkeun minyak dina wajan sareng tumis mesék jeruk nipis di jerona. Nalika éta mimiti coklat, cabut cangkangna sareng tuang minyakna tiis sadayana.

Dina mangkok Urang tambihan endog, gula, jus jeruk, minyak, kulit parut tina jeruk. Kami ngéléhkeun dugi sadayana bahan dilebetkeun.

Salajengna urang tambahkeun sachet agén pengembang, uyah sareng tipung sakedik. Kami nyampur sareng rod dugi ka konsistén adonan maksa anjeun damel ku panangan. Kami teraskeun ngempelkeun tipung dugi ka kéngingkeun adonan anu lemes, caket.

Hayu istirahat salami 20 menit dina mangkok ditutupan ku bungkus plastik.

Dina panci urang nempatkeun jumlah anu saé minyak sunflower, cekap sahingga donat tiasa ngambang.

Kami ngucurkeun tangan ku minyak sareng inuman bagian adonan ukuran kenari, sakitar 35 gram. sakitar. Kami ngagulung bagian hiji-hiji di antara leungeun kami dugi ka ngadamel strip sakitar 12 cm. yén urang ngiringan dina tungtung ngawangun donat.

Urang ngagoreng aranjeunna nalika urang ngabentuk aranjeunna, tanpa ramé, dina panci. Nalika aranjeunna emas, urang balikkeun aranjeunna supados aranjeunna ogé coklat di sisi sanésna.

Kami nyandak aranjeunna kaluar sareng nempatkeunana dina a kertas nyerep. Teras we adonan aranjeunna dina campuran gula sareng kayu manis sareng ayeuna.

Bagél jeruk digoréng

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Bagél jeruk digoréng

Total waktos

Kilokalori per porsi 387

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Lobo cenahna

    Abdi resep ,