Domba sareng bumbu Provencal

Domba sareng bumbu Provencal

Domba mangrupikeun daging anu khusus pisan. Raosna raoseun pisan, sareng aya anu resep pisan sareng anu henteu resep pisan. Upami kulawarga atanapi tamu anjeun sumanget ngeunaan domba, aranjeunna bakal resep resep ieu domba kalayan ramuan Provencal. Éta aya sakedik anu kedah dilakukeun sareng bahan anu sakedik diperyogikeun.

Mangrupikeun resep anu gumantung kana piring mana anu urang ngagabungkeun, éta tiasa dianggo pikeun sadinten normal sareng kanggo dinten anu langkung istiméwa. Di imah kuring, éta mangrupikeun bagian tina tuang wengi Taun Anyar, salaku conto.

Domba sareng bumbu Provencal
Domba ieu kalayan ramuan Provencal langkung gampang didamel sareng ogé sakedik bahan anu diperyogikeun
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Carnes
Porsi: 6-8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 suku domba
  • 200 ml brendi
  • 1 kubus bouillon hayam
  • 250 ml cai
  • 5-6 kentang sedeng
  • Hérbal Provencal
  • Cabé hideung
  • Sal
  • Minyak Zaitun
Persiapan
  1. Sakali kami ngagaduhan daging domba anu sampurna beresih sareng sentuhan uyah sareng cabé hideung, urang disimpen dina piring oven kalayan sakedik minyak zaitun.
  2. Luhur Tambahkeun brendi, cai, pastil avecren sareng bumbu Provençal. Anu terakhir nyaéta anu bakal masihan sentuhan khusus éta.
  3. Dina baki pembakaran anu sanés, urang bakal nambihan sakedik minyak zaitun sareng urang bakal nempatkeun kentang kana irisan, nyiram ku uyah anu saé sareng ogé bumbu Provençal.
  4. Kami bakalan nempatkeun dua baki dina oven, jaga khusus sareng kentang, anu bakal dilakukeun sateuacan daging. Kami nempatkeun oven dina 200 ºC. Dagingna bakal nyandak sakitar sajam satengah kanggo masak sareng kentang bakal siap kaluar saatos 30 menit.
  5. Ngamangpaatkeun!
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 550

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.