Daging babi Daging Panggang

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun loin babi anu dipanggang. Persiapanana bakal gampang pisan, tapi tamu anjeun pastina bakal masihan anjeun tali bleu.

Salaku anyar, urang bakal nganggo kantong ninggang, anu ngamungkinkeun anjeun hilap masak, anjeun moal kedah ngendalikeun naha cairanana garing, anjeun moal ngagaduhan haseup atanapi bau di dapur anjeun, sareng anu paling penting, anjeun moal kotor pan pananggang wae.

Waktos persiapan: 50 menit

Resep kanggo masak tenderloin daging babi dipanggang sareng saos

bahan

  • 1 Kg daging babi
  • 1 cebolla
  • 4 cengkéh tina bawang bodas
  • 1 séndok. mustard
  • 2 séndok. Sambel BBQ sareng madu
  • 1 séndok. aci jagong instan
  • Uyah, cabé, cabé
  • Daun mint
  • 1 kantong baking

Hiasan / Ngiringan:

  • 4 apel emas

Persiapan

Urang panaskeun oven 200 º. Urang asin daging sareng uyah anu alus.
Sateuacan nempatkeun tuangeun dina kantong anu ninggang, urang giliran ujung luhurna ka luar sakitar lima cm, janten urang tetep bakal kabuka sareng langkung gampang pikeun urang ngenalkeun bahan-bahan na.
Sakali kantongna kabuka, urang nempatkeun daging dina handapeun sareng nambihan bumbu garing, mustard, saos barbecue sareng madu, bawang sareng bawang bodas potong dua. Tungtungna urang tambahkeun daun mint sareng tutup ku segel na. Kami aduk eusi pikeun ngadistribusikaeun bumbu di jero.

Kami ngatur kantong dina piring pembakaran, sareng kami ngadamel potongan di juru luhur supados uap tiasa kabur.
Kami nempatkeun sumberna dina bagian tengah oven anu parantos dipanaskeun, henteu langkung ti 200º. Urang tempatkeun supados henteu kontak sareng unsur panas naon waé.

Waktos masak gumantung kana raos masing-masing, sakilo urang kedah ngendalikeun masak dina 40 menit. Kami ngenalkeun péso sareng upami jus beureum kaluar masih atah, upami éta coklat éta bakal siap sareng upami éta garing, éta parantos diliwatan ku urang.

Nalika urang ngémutan yén éta resep, urang ngaleupaskeun tina oven.

Dina panci urang tuang cairan masak, pasang daging dina papan sareng potong kana irisan anu ipis.

Kami ngaluarkeun bawang sareng bawang bodas tina jus masak teras dicandak kana seuneu pikeun manaskeun saos, taburkeun séndok tepung jagong di dinya teras ngantep éta ngagolak dugi ka kentel.

Kami ngatur keureut dina piring sajadah sareng girimis saos na. Ngahias ku sababaraha daun mint.

Pikeun pengiringanna, urang mesék sareng potong apel kana irisan sareng urang lalangkungan kana jaringan dina dua sisi.

Sareng nganggo gelas Cabernet Sauvignon, bon napsu!

Tips pikeun ngadamel daging babi tenderloin anu juicy

Juicy Panggang Daging Babi Tenderloin

Tangtosna daging anu cukup ngeunah nyaéta anu raoseun. Upami teu kitu, urang bakal ngadamel jinis bal bubblegum dina sungut urang. Hal anu henteu saé teuing sareng kirang, upami anjeun ngagaduhan tamu. Janten, supados henteu gagal dina waktos sapertos kieu, anjeun moal ngalalaworakeun tips ieu sahingga tenderloin babi anu dipanggang raoseun.

  • Sateuacan nempatkeun potongan daging, oven kedah preheated. Hal anu penting pikeun seueur resep, tapi khusus pikeun anu ieu.
  • Émut pikeun nambihan sakedik anggur atanapi sayuran kana daging kanggo ngiringan éta. Henteu seueur teuing, ngan ukur pikeun nambihan sentuhan anu juicy kana potongan kami. Ku cara kieu, aranjeunna bakal nambihan sakedik rasa sareng nyabut sentuhan anu pang garingna.
  • Jus anu ragrag tina daging, digabungkeun sareng tambihan anu anjeun pilih. Boh anggur boh sayuran anu parantos kami sebatkeun tiasa dianggo deui. Pikeun hiji hal, anjeun tiasa nganggo séndok teras tuang kana daging nalika masih panas. Upami anjeun gaduh cekap, kéngingkeun kana parahu saos kanggo ngantepkeun kana méja supados masing-masing tiasa diantos ku raos.
  • Bahan baku anu kami anggo ogé penting pikeun nyarioskeun hasil anu raos.
  • Sakali kaluar tina oven, antepkeun dagingna istirahat sakitar 15 menit sateuacan motong atanapi porsi.
  • Seueur jalma milih ngégél daging sateuacan nyandak kana oven. Éta ngan saukur masalah nyusun coklat dina wajan. Ku cara kieu, jus daging bakal aya dimana aranjeunna kedah ayana, di jero.

Panggang tenderloin babi kalayan sayuran

Pinggang babi sareng sayuran

El Panggang tenderloin babi kalayan sayuran Éta mangrupikeun salah sahiji varian anu paling lezat anu tiasa urang mendakan. Langkung ti naon waé sabab dagingna bakal direndem dina kautamaan sayuran anu pangsaéna sareng bakal nambihan langkung raos. Sapertos dina kasus ieu, rupa-rupa resép cukup umum. Tapi urang bakal ngajantenkeun saderhana pisan. Ku cara kieu, sadayana tiasa nguntungkeun tina resep sapertos kieu. Tulis handap!

Bahan pikeun 4 jalma

  • Pinggang babi sakilo, sakitar.
  • 3 tomat sedeng
  • 1 cabé bel beureum
  • 1 cabé bel héjo
  • 1 cebolla
  • 4 sendok minyak zaitun
  • Uyah, cabé sareng oregano atanapi thyme.

Persiapan

Mimiti, urang badé ngaraosan rasa daging. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal nambihan uyah, ogé oregano sareng cabé, tanpa hilap kana minyak. Ayeuna, urang kedah motong sayuran. Hal anu pangsaéna nyaéta bawang daun dina cincin, ogé tomat dina keureut, sedengkeun cabé langkung saé upami éta strip. Sanaos sadayana tiasa ngadamel potongan anu aranjeunna pikaresep. Urang ogé kedah ngasakan sayuran ieu sareng sakedik uyah, oregano sareng sababaraha tetes minyak.

Ayeuna urang kedah waé tempat sayuran dina daging sareng bungkus sadayana dina aluminium foil. Kami nyandak kana oven sakitar 20 menit. Saatos waktos ieu, urang bakal ngaluarkeun kertas sareng deui kami bakal ngantepkeun terus dilakukeun, teu katutup, salami 12 atanapi 15 menit deui. Salawasna ngadalikeun oven, kusabab henteu sadayana sami sareng sababaraha peryogi kirang menit. Kami bakal nyayogikeun kana irisan sareng anjeun tiasa ngiringan nganggo kentang anu digoréng atanapi diawur.

Dipanggang tenderloin babi kalayan mustard sareng madu

Dipanggang tenderloin babi kalayan mustard sareng madu

Upami anjeun hoyong ngaraosan rasa anu rada béda, tapi teras-terasan ngantosan tamu anjeun kagum, maka henteu sapertos nyiapkeun resep éta Dipanggang tenderloin babi kalayan mustard sareng madu. Anjeun bakal ningali kumaha bahan ieu nambihan juiciness tambahan kana daging sareng rasa na.

Bahan 4 jalma

  • 1 kilo loin babi
  • 2 séndok mustard
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • 2 sendok minyak zaitun
  • 90 ml madu
  • Uyah, cabé sareng oregano

Persiapan

Mimiti, urang badé masihan daging sababaraha potongan lampu. Ieu supados nalika urang nambihan sesa bahan éta diintegrkeun kana bahan éta. Kami preheat oven dugi ka 200º. Kami nempatkeun potongan daging dina baki sareng, urang nyiapkeun marinade. Éta ngeunaan campuran bawang bodas anu dicincang halus, minyak, mustard, madu dina wadah sareng nambihan sakedik uyah sareng oregano. Nalika sadayana leres-leres diintegrasikeun, urang uyah sareng cabé daging sareng tambahkeun campuran ieu di luhur.

Tutup ogé ku foil aluminium teras lebetkeun kana oven. Kami bakal ngantepkeun salami 45 atanapi 50 menit, tapi sakumaha biasana urang nyarios, ati-ati sabab tiap oven beda-beda. Anjeun tiasa ngariksa éta sareng nalika éta parantos siap, anjeun bakal ngaleupaskeun kertas sareng ngantunkeun sababaraha menit deui kanggo réngsé masak.

Panggang babi boneka

El dipanggang boneka tenderloin, éta tiasa janten salah sahiji resep anu langkung beurat, tapi tangtosna, éta henteu ngagaduhan komplikasi. Salaku tambahan, éta salawasna pilihan sampurna pikeun tuang kulawarga, dimana anjeun hoyong héran ku piring anu beunghar sareng asli pisan.

Bahan 4 jalma

  • 1 kg loin babi
  • 12 keureut ham Serrano
  • 12 irisan daging babi
  • 8 keureut kéju.
  • Gelas anggur bodas
  • minyak
  • Uyah sareng cabé
  • Séndok téh tina thyme sareng anu sanésna oregano.

Persiapan

Mungkin bagian anu paling rumit, nyauran ku sababaraha cara nyaéta diteureuy bujur. Urang kedah masihan jumlahna tilu motong. Éta kedahna kabuka lengkep, saolah-olah éta lapisan persegi panjang. Nalika urang parantos siap, urang panaskeun oven. Ayeuna urang kedah ngeusianana. Terus sareng dagingna, urang bakal nambihan sakedik uyah sareng cabé. Teras, potongan daging, ham sareng kéju bakal janten anu salajengna pikeun nutupan sadaya tenderloin.

Mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngaco deui, jaga yén henteu aya bagian keusikan anu kaluar. Kami ketang sakedik na akhirna urang dasi ku benang kandel sakedik. Kami nempatkeun sapotong dina piring pembungkus sareng balik deui kana uyah sareng cabé, tambahkeun rempah sareng minyak. Kami ngantunkeunana satengah jam sakitar 200 derajat. Saatos waktos éta, anjeun kedah muka oven sareng tuang anggur. Saatos éta, kami bakal ngantunkeun deui ampir satengah jam deui. Tapi enya, pastikeun sabab unggal oven beda-beda. Sakali kaluar tina oven, anjeun kedah ngantepkeun haneut sakedik sareng nyabut benangna.

Sareng upami anjeun resep, tong ragu nyobian ku jeruk:

Tulisan anu aya hubunganana:
Lawu babi jeruk

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Daging babi Daging Panggang

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 340

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lorena cenahna

    Resep anu saé pisan beunghar