Pasta sareng daging sareng kéju dipanggang

Pasta sareng daging sareng kéju dina oven, Enak sareng gampang didamel. Hidangan anu sampurna pikeun sakulawarga.
Abdi resep sagala jinis pasta, sanaos gumantung kana saos anu hiji atanapi anu sanés langkung saé. Tapi kumargi anjeun kedah nyobian sadayana, kuring mendakan nyalira tanpa makaroni sareng kuring hoyong nyobian kéong ieu, éta piring anu saé pisan. Persiapan saos mirip sareng Bolognese tapi saderhana, kuring nyiapkeun daging sareng saos tomat anu dibumbui sareng cabé sareng oregano anu masihan seueur rasa.

Pasta sareng daging sareng kéju dipanggang
Author:
Jenis resép: kueh garing
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 bungkus pasta
  • 400 gr. daging campuran
  • 1 cebolla
  • 1 kaléng tomat remuk, ayakan atanapi digoréng
  • 1 bungkus kéju parut
  • Lada
  • Oregano
  • Sal
  • minyak
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel pasta sareng daging sareng kéju dina oven urang bakal nempatkeun kasérol sareng seueur cai sareng uyah, nalika mimiti ngagolak urang bakal nambihan pasta, urang bakal ngantep éta masak dugi parantos siap atanapi sakumaha anu dituduhkeun ku pabrikna.
  2. Di sisi anu sanésna, dina wajan anu lega urang nempatkeun sakedik minyak, tambahkeun bawang anu dicincang, ngantep éta kagorengan sababaraha menit, tambahkeun daging cincang, tumis sareng ngantep éta asak sababaraha menit.
  3. Nalika dagingna diwarnaan, tambahkeun tomat anu ditumbuk. Kami aduk sadayana sareng ngantep éta asak sababaraha menit.
  4. Dina saos ieu kami nambihan cabé, uyah sareng oregano sakumaha resep urang. Upami saos na kentel teuing, tambahkeun sababaraha sendok cai kanggo masak pasta. Kami ngantep sadayana masak sababaraha menit sareng mareuman.
  5. Urang tuang pasta anu diasakan ogé, nempatkeun kana piring, tambah dagingna.
  6. Urang aduk dagingna saé sareng gaul sareng pasta.
  7. Urang nutupan pasta sareng kéju parut.
  8. Kami nempatkeun dina oven sareng gratin. Kami bakal kéngingkeun éta dugi ka emas sareng garing.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.