Hayam dipanggang sareng kentang sareng sayuran

dipanggang-hayam Hayam dipanggang sareng kentang sareng sayuran, resep anu gampang sareng gancang, urang kedah nyiapkeun sadaya bahan dina piring kanggo oven sareng voila, éta saé upami urang seueur tuang kumargi urang nampi piring anu sampurna sareng saé sareng henteu meryogikeun seueur padamelan.

Resep hayam anu séhat pisan, saimbang sareng bergizi, sareng kontribusi vitamin anu ditawarkeun ku sayuran, piring anu lengkep sareng saderhana anu matak urang liburan.

Hayam dipanggang sareng kentang sareng sayuran
Author:
Jenis resép: Primero
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 hayam ageung atanapi 2 alit
  • 3-4 kentang
  • cebollas 2
  • 2-3 tomat
  • 2 -3 wortel
  • 2 lemon
  • Thyme
  • Minyak sareng uyah
Persiapan
  1. Urang meresihan hayam gendut sareng ngabersihkeunna di jero, diteukteuk sakedik supados kabuka sareng ngajantenkeun langkung saé.
  2. Urang mesék kentang sareng potong kana kuadrat, urang motong bawang kana potongan ageung, urang ogé motong wortel sareng tomat.
  3. Urang nempatkeun kentang sareng sayuran potong dina piring pembakaran, tambahkeun uyah, cabé sareng girimis minyak teras pasang hayam dina luhur.
  4. Urang ngahurungkeun oven dina suhu 180ºC
  5. Kami nyiapkeun campuran minyak, jeruk nipis sareng thyme teras lebet kana luhur hayam, sadayana ditutupan supados nyandak rasa.
  6. Kami nempatkeun kana oven sareng ngantepkeun sakitar 20-30 menit, urang bawa kaluar sareng hurungkeun hayam, angkat kentang sareng sayuran teras lebetkeun deui kana oven.
  7. Kami ngantepkeun dugi ka coklat emas. 20-30 menit deui.
  8. Sakali kami parantos anggang, urang tuang panas, dipirig ku unggal piring sareng hiasan kentang, bawang, wortel sareng tomat.
  9. Upami anjeun hoyong anjeun ogé tiasa nyiapkeun saos kalayan hiasan, giling sababaraha sayuran sareng kaldu sakedik sareng anjeun bakal ngagaduhan saos anu saé pisan pikeun ngiringan piring ieu.

Ku jalan kitu, anjeun terang ngawétkeun kentang dikupas tanpa ngarusak? Pencét kana tautan pikeun mendakan metode anu béda pikeun ngalestarikeunana sabab éta tiasa dianggo pikeun nyiapkeun resep ieu hayam panggang sareng kentang sareng sayuran.

Tangtosna, upami anjeun hoyong masihan hayam raos khusus, naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta nyieun ku kari. Kumaha? Pendakan:

Tulisan anu aya hubunganana:
Hayam dipanggang sareng kari

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.