Jangjang hayam kalayan kari dipanggang.

Jangjang hayam kalayan kari dipanggang, piring anu beunghar, saderhana sareng raos. Jangjang ieu mangrupikeun piring anu gampang dilakukeun, cocog pikeun tuang siang atanapi tuang. Jangjang condong resep pisan, aranjeunna ngagaduhan seueur rasa sareng aranjeunna raos pisan sareng upami urang nambihan ganti baju sapertos kari ieu masih ngajantenkeun aranjeunna langkung saé.

Piring anu ngagabungkeun saé pisan sareng sangu pindang, kentang, sayuran. Resep pikeun resep sareng kulawarga atanapi pikeun tuangeun sareng rerencangan.

Jangjang hayam kalayan kari dipanggang.
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 gr. jangjang hayam
  • 2-3 cengkéh bawang bodas
  • 1 séndok téh paprika amis atanapi panas
  • 150 ml. anggur bodas
  • 2-3 sendok kari
  • Lada
  • Sal
  • Minyak Zaitun
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun jangjang hayam kalayan kari dina oven, mimitina urang bakal ngabersihan jangjangna, tina sababaraha bulu.
  2. Dina mangkok kami bakal nempatkeun jet minyak anu saé, kari, paprika, cabé, uyah, bawang bodas anu dicincang sareng gelas anggur bodas, urang nambihan jangjang hayam urang dicampurkeun pisan ku aranjeunna supados impregnated kalayan ganti baju nambihan deui naon anu anjeun resep. Hayu éta marinate pikeun sababaraha jam, éta tiasa 2-3 jam atanapi ngantepkeun sapeuting.
  3. Urang ngahurungkeun oven dina 200ºC, kalayan panas luhur sareng ka handap.
  4. Urang nyiapkeun baki, urang nempatkeun jangjang, anjeun tiasa nempatkeun sakedik ganti baju di luhur atanapi sakedik deui minyak zaitun.
  5. Kami nempatkeun dina oven sareng ngantep éta masak sakitar 20 menit.
  6. Saatos waktos ieu urang nyandak kaluar sareng muterkeun aranjeunna sadayana, nempatkeun éta deui dina oven, ninggalkeun aranjeunna dugi aranjeunna coklat emas.
  7. Urang tiasa nempatkeun sababaraha kentang dina sumber dibarengan ku jangjang sahingga éta didamel sakaligus dina oven, atanapi janten digoréng sareng ngiringan piring jangjang hayam kari ieu.
  8. Siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.