Dipanggang gilthead bream sareng kentang

Dipanggang gilthead sareng kentang. Upami anjeun parantos mutuskeun ngadamel lauk liburan ieu, éta dipanggang gilthead kalayan kentang Mangrupikeun piring tradisional anu gampang disiapkeun, kalayan hasil anu saé. Pasti sadayana bakal resep.

La emas Mangrupikeun lauk anu dagingna bodas sareng raos hampang. Anjeun tiasa ngagaleuh kameumeut parantos disayogikeun, anjeun ngan ukur kedah nyarios ka tukang lauk anjeun kanggo nyiapkeun kanggo dipanggang.
ieu resep pikeun dipanggang gilthead bream sareng kentangÉta saderhana pisan sareng gancang, sanaos kuring ngan ukur nempatkeun kentang, anjeun tiasa nambihan langkung seueur bahan sapertos bawang, sababaraha tomat diteukteuk satengah, sababaraha cabé héjo dina strip ...
Anjeun tiasa nyiapkeun piring utama anu lengkep sareng lezat pikeun liburan ieu.
Di dieu anjeun gaduh step by step.

Dipanggang gilthead bream sareng kentang
Author:
Jenis resép: Entree
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 Emas
  • 3 kentang
  • 2 lemon
  • 1 gelas leutik anggur bodas
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • Sapotong peterseli
  • minyak
  • Sal
  • 2 séndok roti bakar
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun bijil dipanggang sareng kentang, urang mimiti nyiapkeun bahan-bahanna.
  2. Mesek sareng potong kentang kana irisan ipis, nempatkeun kana loyang, bumbu ku uyah sakedik sareng minyak. Kami nyandak sumberna kana oven dina suhu 180ºC dina oven sakitar 15 menit atanapi dugi kentang lembut.
  3. Nalika dina mortir urang rendang bawang bodas, peterseli sareng urang nempatkeun anggur bodas.
  4. Nalika kentang aya, urang nyandak sumberna, kami bakal nempatkeun parawatan di luhur. Dina potongan anu didamel ku tukang ngala lauk urang bakal nempatkeun sababaraha irisan jeruk nipis.
  5. Dina lauk sareng kentang kami bakal nambihan gigitan mortir sareng anggur bodas sareng jus tina 1 jeruk nipis upami anjeun resep.
  6. Taburkeun serbuk roti kana lauk sareng sakedik minyak zaitun.
  7. Kami nempatkeun kana oven sakitar 20-25 menit gumantung kana oven, éta kedah raos. Nalika éta, urang bawa kaluar sareng éta bakal siap tuang.
  8. Sajikeun geuwat piping panas dibarengan ku kentang.
  9. Sareng siap tuang !!!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.