Daging sapi dipanggang ku kentang

Daging sapi dipanggang ku kentang

La Rok Veal éta mangrupakeun snack anu ngeunah sareng murah. Éta tiasa diasakan ku sababaraha cara, diasakan, diasakan, dipanggang ... Kali ieu urang bakal masak dina oven sareng ngiringan nganggo kentang diced supados murangkalih sareng anu henteu seueur, mendakan langkung pikaresepeun.

Resep na saderhana pisan, boh dina nyiapkeun sareng bahan-bahanna. Anjeun ngan ukur kedah hariwang mésér rok pedet anu saé, sapotong ageung sareng tulang anu disatujuan kanggo ninggang. Sababaraha cengkéh bawang bodas, sababaraha ramuan sareng cairan anu aromatik bakalan sésana pikeun jus ngeunah di mana anu keur neuleumkeun roti.

Daging sapi dipanggang ku kentang
Veal brisket mangrupikeun daging anu lezat sareng murah. Piring saderhana anu ku urang dibarengan ku sababaraha kentang.
Author:
Dapur: Tradisional
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4-5
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 kg daging sapi brisket dina potongan
  • 4 cengkéh tina bawang bodas
  • 2 patani rosemary
  • 1 daun salam
  • 1 gelas anggur bodas
  • 1 kubus kaldu daging + cai
  • Lada
  • Sal
  • Minyak zaitun tambahan
  • Kentang pikeun hiasan
Persiapan
  1. Usum daging.
  2. Dina gelas adun urang ngagiling huntu tina bawang bodas, kubus saham sareng anggur bodas.
  3. Kami nyebarkeun piring bakar sareng minyak zaitun. Urang tempatkeun sakumpulan bulu sapi bumbu sareng tambahkeun rosemary, daun salam sareng sababaraha cabé.
  4. Kami ogé ngahijikeun anu ditumbuk sareng cai dugi ka ditutupan bagian tina daging.
  5. Kami nempatkeun kana oven anu parantos dipanaskeun dina 180-200º salami 30 menit. Saatos waktos éta urang baralik kana daging sareng tambahkeun sakedik cai upami diperyogikeun. Urang masak 30-40 menit deui.
  6. Sedengkeun, urang motong kentang dadu sareng tumis aranjeunna dina kagorengan jero. Urang tambihkeun kana piring pembakaran dina menit-menit terakhir.
  7. Kami ngalayanan panas.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 380

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.