Wortel anggang dibumbui

Wortel anggang dibumbui

Naha anjeun émut nalika dua minggu ka tukang kuring ngabagi sareng anjeun jalan tina masak wortel sacara alami dina gelombang mikro? Resepna ditepikeun ka anjeun salaku alternatif anu saé pikeun ngiringan masakan anu béda-béda. Sareng hal anu sami pikeun dibumbui wortel anggang anu kuring usulkeun ayeuna.

Sedengkeun éta ngagaduhan rasa anu alami pisan aranjeunna dibéré bénten. Kayu manis nyaéta rempah anu paling menonjol; anu tanggung jawab masihan hiasan ieu aheng anu pikaresepeun pisan. Sanaos sigana aneh upami ngagabungkeun wortel sareng kayu manis, cobian! Intina halus pisan.

Wortel henteu kedah lami masak dina oven, utamina upami anjeun diteukteuk kana iteuk alit sapertos anu kuring parantos. Ku cara ieu anjeun ogé kéngingkeun éta wortel jeung bawang asak dina waktos anu sami. Kusabab sanaos wortel protagonis, bawang sareng kayu manis nambihan keuna amis kana resep unik.

Resepna

Wortel anggang dibumbui
Wortel anggang lada anu kami ngajukeun ayeuna mangrupikeun hiasan sampurna pikeun piring anjeun. Éta ngagaduhan touch aheng anu unik!
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 3-4 wortel
  • ½ bawang
  • ¼ séndok téh kayu manis
  • ⅕ séndok téh jinten
  • Uyah sareng cabé secukupnya
  • A Santika minyak zaitun
Persiapan
  1. Urang ngumbah wortel sareng motong kana iteuk.
  2. Saurna, urang mesék sareng julienne bawang.
  3. Kami nempatkeun duanana bahan dina sumber anu aman pikeun wortel anu cocog ogé diperpanjang.
  4. Salajengna urang tambahkeun rempah-rempah sareng girimis minyak zaitun sareng campuran.
  5. Tutup pan ku foil aluminium sareng bakar dina 200 ° C salami 25 menit atanapi dugi ka lembut.
  6. Kami resep wortel dibumbui salaku hiasan pikeun daging, lauk, atanapi protéin sayuran sapertos tahu atanapi témpé.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.