Dapur ngaladénan langkung seueur

Nalika ngeunaan pembuatan resep, dapur mangrupikeun tempat anu cocog pikeun éta, langkung ti naon waé sabab dimana urang ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun piring sareng ogé pikeun ékspérimén.

Tapi dapur henteu ngan ukur dijantenkeun "tempat masak", tapi urang ogé tiasa nganggo éta pikeun nyiapkeun ubar bumi anu tiasa urang mendakan dina seueur buku sareng, kadang-kadang langkung saé tibatan ubar-ubaran, salian ti alami sareng henteu ngarugikeun awak.

Dapur, ku alatan éta, urang moal tiasa nyarios yén éta ngan ukur pikeun masak (sareng tuang dina sababaraha kasus), éta ogé ngagaduhan kaséhatan pikeun urang kusabab urang tiasa ngadamel pangubaran di bumi sareng urang bahkan tiasa ékspérimén sareng resep énggal pikeun ngareuwaskeun sorangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   isaa cenahna

    jawaban anu saé tapi anu kuring peryogikeun saluareun ieu

  2.   Alexandra cenahna

    Halo, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring peryogi kanggo nyaritakeun naon anu diperyogikeun pikeun dimasak, mangga pikeun COLE ...… .. cium chausitop ..... PORAFA BANTUAN JEUNG éta pikeun COLE ...…. !!!!!!

  3.   evelyn quello pilco cenahna

    dapur kanggo naon

  4.   ricardo escobar cenahna

    Abdi asak, kanggo naon?