Daging tina kentang dipanggang sareng daging babi

Daging tina kentang dipanggang sareng daging babi

Daging cincang janten tuangeun anu raoseun pisan sareng tiasa diatur nalika ngadamel seueur piring, sabab upami parantos diasakan ogé tiasa dianggo dina langkung ti hiji resép. Éta sababna dinten ayeuna kuring nampilkeun piring daging ieu pikeun sababaraha kentang dipanggang dilakukeun dina gelombang mikro ditutupan ku Bacon.

Daging ieu, kuring ngadamel pikeun sababaraha makaroni sareng daging, tomat sareng kéju, janten kuring ngamangpaatkeun éta pikeun ngadamel resep énggal ieu. Kuring sok bébéja, dina dapur euweuh anu dialungkeun, sareng naon deui anu tiasa dianggo kanggo ngadamel resep énggal sapertos kieu.

bahan

  • Kentang sedeng.
  • Mince.
  • 1/2 bawang bombay.
  • 1/2 cabé héjo
  • 1 tomat leutik.
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • Anggur bodas.
  • Cai.
  • Minyak Zaitun
  • Uyah.
  • Thyme.
  • Parsley.
  • Daging babi.

Persiapan

Mimiti, pikeun nyiptakeun resep ieu daging dina kentang panggang sareng daging, urang kedah ngadamel daging. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal rendang bawang, cabé, tomat sareng cengkéh bawang bodas kana batu alit pisan. Teras, urang bakal nempatkeun wajan kana seuneu, sareng urang bakal ngadamel saos sareng bahan-bahan ieu, teras nambihan daging sareng rempah-rempah. Tungtungna, urang bakal nambihan percikan anggur bodas sareng cai, sareng kami bakal ngantep éta masak sakitar 15 menit.

Daging tina kentang dipanggang sareng daging babi

Dina waktos anu sasarengan dagingna didamel, hayu urang angkat masak kentang. Urang tiasa masak ieu ku sababaraha cara, dina pot pot, dina oven, atanapi dina pot ku cai, tapi pikeun ngahémat seueur waktos di dapur sareng ogé ngahémat konsumsi listrik, urang bakal mungkus éta nganggo bungkus plastik sareng Kami bakal nempatkeun aranjeunna dina gelombang mikro dina kakuatan maksimum sakitar 5-8 menit. Pikeun mariksa yén éta lembut, urang bakal nyucuk aranjeunna ku tusuk waos. Saatos éta, urang ngantepkeun aranjeunna bobo.

Daging tina kentang dipanggang sareng daging babi

Nalika aranjeunna haneuteun sakedik, urang cabut kulit sareng potong irisan kandel 2 cm sareng tambahkeun sakedik uyah. Saatos éta, kami nempatkeun sakedik daging di luhur, caket ogé, sareng, tungtungna, urang ngagoréng sababaraha irisan daging babi sareng urang bakal nempatkeun aranjeunna dina luhur daging.

Daging tina kentang dipanggang sareng daging babi

Calik. Kuring miharep anjeun resep ieu resep daging tina kentang dipanggang sareng daging babi, resep saderhana sareng naha henteu ngeunah atanapi asakan.

Inpormasi lengkep - Macaroni sareng daging sareng kéju

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Daging tina kentang dipanggang sareng daging babi

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

kategori

warung, Resep Daging

Ale Jiménez

Kuring resep pisan masak ti saprak budak, ayeuna kuring bakti pikeun nyieun resep kuring sorangan sareng ningkatkeun sagala rupa anu kuring parantos pelajari salami sababaraha taun, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.