Bakso domba Turki

pangsit domba

Hello geulis!

Pikeun kaseueuran anjeun, anu terang sakitar  gastronomi turkish aranjeunna ngamimitian sareng mungkas dina waktos anu sami - dihukum ku seueur legenda urban sareng klise, sadayana kedah didugikeun -: anu kebab. Terang teras éta, sajaba ti éta panguat nepi ka leungeun baju urang ditakdirkeun pikeun ngeusian pepelakan urang nalika teu aya dina kulkas atanapi anggaran urang tuang di luar kisaran antara € 3 sareng € 5, aya cakrawala kuliner anu lega sareng lezat pinuh ku nuansa lada sareng dibumbui sareng saos krem ​​sapertos yogurt. Dinten ieu kami masihan anjeun anu tiasa janten batu anu mimiti tina tapas Turki: bakso domba Turki (aká Kofte tina domba).

pikeun maranéhanana haters Henteu sadar kana kauntungan tuangeun Turki, kuring bakal nyaritakeun yén éta dicirikeun ku panggunaan rempah, sayuran, daging bakar (anjeun resep sapertos kieu, eh…) sareng minyak zaitun anu réa. Ogé terang yén Turki mangrupikeun asakan anu saimbang pisan sareng ngeunah anu ngagabungkeun unsur asakan Wétan Tengah sareng unsur asakan Mediterania.

Janten upami anjeun wani nyingkahan panyalindungan anjeun diantara kompor, teraskeun langkah demi langkah tina nikmat ieu bakso domba Turki. Ninggalkeun komentar ngawartosan kuring kumaha pangalaman anjeun!

 

 

Bakso domba Turki
Dinten ieu kami nunjukkeun yén dina masalah tuangeun Turki aya kahirupan saluareun Kebab. Dinten ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha nyiapkeun pangsit sapi Turki anu enak (Domba Kofte pikeun para penganut). Siaga sabab éta resep dipanggang!
Author:
Dapur: Afrika
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kilo daging domba cincang
  • 1 bawang beureum, dicincang halus
  • 4 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • huevos 2
  • 1 séndok téh paprika
  • 1 séndok jinten taneuh
  • 1 séndok peterseli dicincang
  • Uyah sareng cabé
  • Minyak zaitun tambahan
Persiapan
  1. Kami preheat oven ka 200º
  2. Campur daging cincang, sareng bawang, bawang bodas, endog, paprika, jinten sareng peterseli. Usum raoseun.
  3. Urang gaul.
  4. Sakali sadayana leres-leres diintegrasikeun, urang nyandak bagian saukuran walnut sareng ngadamel bola leutik anu bakal urang pasang dina kertas pembakaran dina baki oven.
  5. Kami nempatkeun bakso dina oven sareng ngantepkeun sakitar 15 mnt. atanapi dugi ka urang tingali yén éta téh emas.
  6. Kami nyandak baki tina oven sareng nambihan kapur, madu sareng ganti baju minyak zaitun
  7. Urang balik deui kana oven salami 20 menit.
  8. Kami nyandak kaluar sareng ngalayanan saos yogurt.
  9. Kami nempatkeun éta dina sumber anu teras urang candak kana oven, tutup ku saos anu parantos siap, sareng urang kirimkeun sadayana kana oven dina 175º sakitar 40 mnt.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 450

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.