Bola daging buatan bumi

Bola daging buatan bumi, piring anu sadayana bakal resep. Hidangan homemade anu nyandak deui émutan nini, sakumaha saé bakso na.
Kuring neraskeun tradisi, ku resep indung kuring, pikeun kuring éta anu pangsaéna, sabab sanaos mirip, di unggal imah aranjeunna ngagaduhan hubungan.
Bakso homemade ieu didamel kalayan tomat alami aranjeunna lemes pisan sareng saos entéh sareng beunghar kanggo neuleumkeun roti.

Bola daging buatan bumi
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 600 gr. dicampur daging minced (sapi-babi)
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • Peterseli dicincang saeutik
  • endog 1
  • Cabé uyah
  • Tepung
  • Kanggo saos
  • 1 cebolla
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • 3 tomat asak
  • 2 séndok saos tomat
  • 100 ml. anggur bodas
  • 1 vaso de agua
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun bakso homemade, urang bakal ngamimitian ku nyiapkeun daging. Urang bakal nempatkeun daging cincang dina mangkok, tambahkeun bawang bodas anu dicincang, peterseli sareng endog. Kami bakal nyampur sadayana ogé, nutupan sareng ngantepkeun kana kulkas pikeun sababaraha jam kanggo nyandak rasa. Anjeun tiasa ngadamel ieu wengi sateuacan.
  2. Saatos waktos ieu kami nyiapkeun bakso. Kami nempatkeun tipung dina mangkok sareng urang bakal ngadamel bal bakso urang bakal ngaliwat kana tipung. Di sisi anu sanésna urang nempatkeun wajan sareng minyak dina panas sakedik, nalika aranjeunna panas urang bakal ngagoréng bakso, anjeun ngan ukur kedah coklat di luar. Kami bakal nyandak aranjeunna kaluar sareng cadangan aranjeunna.
  3. Urang ngilu tomat sareng rendang bawang sareng bawang bodas.
  4. Kami nempatkeun panci kana seuneu, tambahkeun sakedik minyak teras tuang bawang sareng bawang bodas dicincang. Urang bakal nyéépkeun panas anu sedeng pikeun masak sakedik. Sakitar 3-4 menit.
  5. Nalika mimiti warna, tambahkeun tomat, aduk sareng tambihan tomat anu digoréng. Urang ngantep éta masak sababaraha menit.
  6. Tambahkeun anggur bodas, antepkeun alkoholna ngejat sareng nambihan sagelas cai. Ayeuna bakal waktuna nempatkeun bakso, tapi upami anjeun resep saos tanpa nabrak naon waé kuring bakal grind dina waktos ayeuna.
  7. Tambahkeun bakso, sakedik uyah sareng masak sakitar 20 menit. Upami diperlukeun urang tambihan deui cai. Nalika éta ampir siap, urang raoskeun uyah sareng menerkeun.
  8. Sareng siap!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.