Bakso dina wortel sareng saos tomat

Bakso dina wortel sareng saos tomat

Di bumi kami resep nyiapkeun bakso sareng ngalayanan aranjeunna dina saos anu béda. Ieu bakso dina wortel sareng saos tomat yén dinten ieu kuring ngajukeun anjeun nyaéta sababaraha hal anu paling kami resep. Saos na ogé saé ngiringan pasta sareng piring béas atanapi naha henteu, endog goreng.

Anjeun tiasa nyimpen bakso ieu dina a wadah kedap udara dina kulkas dugi ka opat dinten atanapi dina freezer kanggo dicabut engké. Kusabab kitu, urang ngadorong anjeun pikeun janten bageur dina bagian nalika anjeun ngalaksanakeunana sareng nyiapkeun sababaraha beku. Éta bakal raoseun nalika anjeun pondok dina waktosna atanapi ngan henteu resep masak.

Dina saos, salian ti bahan-bahan anu parantos kuring anggo, anjeun tiasa ngempelkeun anu sanés. Ide na nyaéta tiasa ngamangpaatkeun naon anu anjeun gaduh di bumi sareng badé jarahat. Sapotong waluh bakal ngamis saos, sedengkeun sapotong kembang engkol bakal ngalemeskeun rasa na. Éta masalah tés!

Resepna

Bakso dina wortel sareng saos tomat
Bakso ieu dina wortel sareng saos tomat mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngalengkepan ménu anjeun. Aranjeunna tetep saé pisan dina kulkas sareng tiasa beku!
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 650 g. daging cincang (campuran daging sapi sareng daging babi)
  • 2 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 2 endog M
  • 1 séndok téh peterseli
  • Salt rasa
  • Lada pikeun rasa
  • 3 irisan roti anu diiris
  • 1 sagelas susu
  • Tepung (kanggo palapis)
  • Minyak zaitun tambahan parawan (pikeun kagorengan)
Kanggo saos
  • 3 sendok minyak zaitun
  • 2 cengkéh tina bawang bodas
  • 1 bawang ageung
  • 2 cabé Itali héjo
  • 1 cabé Itali beureum
  • 3 wortel, dicincang
  • Salt rasa
  • Lada pikeun rasa
  • ½ sagelas anggur bodas
  • 1 gelas tomat goreng.
  • 1 séndok téh paprika
  • 50 ml cai
  • 1 séndok téh tepung jagong
Persiapan
  1. Urang tuang susu dina piring sareng ngantepkeun irisan roti direndem oge.
  2. Sedengkeun, urang lebetkeun kana mangkok sésa bahan anu diperyogikeun pikeun ngadamel bakso sareng campuran.
  3. Saatos urang solokan roti pikeun ngasupkeun kana campuran sareng gaul sadayana deui.
  4. Kami nyandak sakedik adonan sareng urang bentukkeun bakso ku panangan.
  5. Sakali didamel, urang ngaliwat aranjeunna kana tipung sareng urang ngagoreng aranjeunna dina minyak panas pisan dina angkatan. Nalika aranjeunna coklat, urang bawa aranjeunna ka dulang ku kertas nyerep pikeun miceun kaleuwihan gajih sareng cadangan.
  6. Teras urang nyiapkeun saos. Jang ngalampahkeun ieu, tumis bawang, cabé sareng bawang bodas dina panci kalayan tilu sendok minyak salami 5 menit.
  7. Sanggeus kami ngempelkeun wortel, usum sareng tumis salami 4 menit deui sateuacan nambihan anggur bodas. Sakali parantos ditambih, masak sababaraha menit dugi dikirangan.
  8. Urang tambahkeun tomat goreng, paprika sareng aci jagung leyur dina cai. Campur sareng masak sadayana salami 15 menit atanapi dugi wortel lembut.
  9. Sakali lembut, urang mash saos sareng menerkeun titik uyah upami diperlukeun.
  10. Bawa saos kana kulub, tambahkeun bakso sareng ngantep éta masak dina panas anu alit salami 5 menit.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.